| NYØ2002 a întrebat:

Am o problemă!
Aveam un prieten pe care il consideram,, My brother".Am pus un story pe Facebook daca sunt frumos s-au urat si un alt fost cel maj bun prieten cu care am dormit unul la altul, stateam unul la altul si dintr-o prostie relatia s-a destramat.Eu i-am spus lui ala pe care il consider, My brother" ca celalalt fost prieten ca i-am dat haine pomana si nu stiu ce! Dupa my brother fostului meu orieten i-a spus totul si ma ameninta cu bataia ca vin mai multi draci si ma bate.Ma injoseste pe mess ca nu am avut nici-o relatie pana acum si ca sunt o pi.da si mi-e frica de el.Eu nu sunt bun la bataie. Daca vin mai multi draci dupa mine ma bat ca sunt slab la bataie si in plus ca sunt mulți. Vrea sa imi dea vocal si sa ma injoseasca că am aproale 18 ani si nu am avut nici-o relatie, si el la 13 ani a avut 3-4 relatii,se ia de mine imi spune ca sunt un terminat, se ia de pielea mea mai inchisa la culoare!
Eu am incercat sa ii dau o replica de sfarsit:

Ba eu nu aveam nimic cu tine dar dupa ce am vazut sondajul, m-am suparat rau.Vedeti-va de treaba voastra,nu sunt un animal sa ma implic in batai,ce *** suntem in jungla? Vedeti-va de vietile voastre.Apropo de haine! Ți-am dat cateva haine care mi-au ramas mici,nu ti le-am dat dat de pomana,ci din prietenie. Apropo de relatii fiecare cu soarta lui! Mai bine am o relatie una si buna, nu toate ciurucurile. Daca ai avut asa de multe relatii nu inseamna ca esti jmecher.Voi numai asta stiti:bataie bataie si iar bataie, altceva nu va duce capul ????????????????
Mai degraba de ne vedem de vietile noastre.Fiecare om e frumos in felul lui.

2 răspunsuri:
| Liviu322 a răspuns:

Ok, care e intrebarea?

| Adry05 a răspuns:

Nu pot să citesc „întrebarea" asta, îmi dă peste cap nivelu de cocalarism