Inca esti copil e normal sa fii singur, ce sa zic de mine ca mai implinesc un an si sunt adult fac 23 curand. Am un animal de companie si prieteni nimic, doar un om la un magazin si altul care lucreaza fost coleg de servici cu care tin legatura atat. Ocupatii imi fac iesiri cu bicicleta la drum lung, mai merg la crucea rosie sa merg cu masina lor sau sa transport persoane discapacitate, numai ca lumea are interesele ei nu le pasa sa tina legatura cu un om care nu are interes sa iasa noaptea tarziu. E bine si asa beneficii nu aduc prietenii in viata ta ii poti considera niste contacte cu care vorbesti un timp scurt.
Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).
Este necesar să-ţi faci prieteni buni. Este întotdeauna nevoie de ei (deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar, depinzând de firea noastră).
În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru.
Salut
Întrucât spui ca stai la calculator te îndemn să foloseşti câteva minute pentru a citi acest articol care te poate ajuta: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011130
O zi bună şi succes!
Sfatul meu, eu eram slab dar saream sa ma bat cu oricare chit ca mi-a luam dar dadeam fara sa imi fie mila, 2 punete si invata, sa fi bun nu tocilar dar sa fi bun si cand o sa fi mare ia ghici cine va fi la costum si cravata si cine va lucra la norma pe bani de ****, asculta ce spun eu, fa pe prostu si ai sa vezi ca ei sunt mai prosti ca tine
Fa-ti o prietena si iesi cu ea
,, prietenii'' o data si o data te vand, si te lasa balta
Decat prieteni falsi, mai bine nici unul.
Nu esti fraier! Prietenii vin si pleaca. Deci nu te baza prea mult pe ei. iesi prin oras, prin parc incearca sa iti mai pierzi timpul si asa nu numai in fata pc`ului. O sa iti faci si prieteni, nu`ti face griji.
Iesi in oras, gasesti tu pe cineva, macar un coleg sau na si in oras iti faci alti prieteni Intr-un bar una alta, la un bal etc. Nu esti copil mic, ce naiba
...sau poti sa-ti gasesti un hobby interesant. chestia cu "sa-ti gasesti prieten/prietena" nu ii asa usor cum crede lumea, dar e cea mai eficienta. De exemplu, eu fac origami. Ca sa fac chestii faine si complicate nu imi ia putin timp dar imi place. Nu zic sa faci numa origami: Ce ti-ar placea. o alta variant ar fi sa te apuci de un sport (daca nu faci deja). Acolo poti sa-ti gasesti prieteni noi si iti mai ocupa din timp. Pe deasupra, sportu ii si sanatos.