| loadme a întrebat:

Salutare,
Am o relatie cu prietena mea de 1 an si 7 luni.
Ultimile zile s-a comportat ciudat si simteam ca trebuie sa imi zica ceva, dupa cum si am primit mesaj aseara cum ca 'trebuie sa vorbim', i-am spus sa zica ce are de spus.
Zicea ca ' are nevoie de o pauza' adica ' asa simte, si s-a gandit ultimile zile daca chiar ma iubeste si nu stie ce raspuns sa isi de-a, nu stie daca e iubire adevarata sau doar 'obisnuinta', si cica trebuie sa stie. '. bun, i-am zis ca cum o sa alfle si mi-a zis ca ' sa vada daca rezista fara mine sau nu, dar are nevoie de o pauza '. Bun, ce sa inteleg eu de aici, inteleg treaba cu pauza, dar e ca si cum parca mi-ar da papuci intr-un mod elegant?

7 răspunsuri:
| DoarImpreuna a răspuns:

Nu cred că e vorba de "dat papucii". Cine stie in ce stadiu e relatia voastră. E posibil sa fi devenit tu sufocant sau insensibil sau monoton. E posibil chiar să vrea anumite lămuriri care se pot lua doar cu mintea limpede. E posibil şi să nu aibă curajul să-ţi spună în faţă anumite lucruri pe care trebuie să le îndrepţi.

Depinde de foarte multe amănunte pauza asta. Dacă o iubeşti atunci lasă-i pauza cerută şi asigur-o că eşti acolo pentru ea.

| alin334 a răspuns:

Șansele sunt impartite. Putea sa ti spună si direct, insa eu cred ca daca ati avut momente ok in relație si i ai acordat atenție o sa i lipsească acel timp in care a vorbit cu tine, mesajele de noapte buna etc, asta daca nu a găsit pe cineva thinking Sa speram ca nu

| Felys a răspuns:

Asta cu pauza e scuza, nici un om intreg la minte nu cere pauza de la persoana pe care o iubeste, din contra ar fi ingrojorat sa observe modificari in comportament, cred ca pauza ceruta de prietena ta e inaintea despartirii definitive, obisnuieste-te cu gandul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treaba asta este o tampenie. Plus ca pe un om care nu stie ce simte eu nu as pune baza. Asta nu este om de incredere. Da-i papucii de tot si cauta o femeie utila, nu copilasi care nu stiu pe ce lume traiesc si alaturi de care nu poti pleca la un drum serios. Ce casa sa faci cu una care nu stie "ce simte", de exemplu? Cum sa cresti copiii tai cu asa ceva? Cum sa risti sa o faci pe una ca asta mama? Poate nu o sa stie nici daca-si iubeste copiii... poate o sa vrea o pauza si de la ei.
Alta la rand. Una normala. Si logica.

| Chamberlin a răspuns:

Cred ca nu-i mai place de tine si vrea sa iti dea papucii dar fara sa te raneasca.

| Kamiichu a răspuns:

Depinde, in majoritatea cazurilor, dupa o "pauza de reflectare etc..." nu se mai intoarce. Acum poate vorbi si serios si poate chiar vrea sa vada ce simte cu adevarat pentru tine. Sau in cel mai rau caz a inceput sa-i placa de altcineva si nu vrea sa te raneasca.

| andradaioana a răspuns:

Intr-un fel da...