Acorda-i timp tinere si nu o mai presa cu intrebari. Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine, sau cel putin iti va spune motivul pentru care nu a mai vrut sa fie cu tine.
Dar nu cumva sa treci la alta relatie, ci stai singur pana primesti un raspuns de la ea.
Cred ca nu mai trebuie sa te strofoci atat.Insistand continu nu faci decat sa o impulsionezi sa nu mai vrea.
In loc sa te axezi pe insistente mai bine ai fi mai atent la ce se intampla in jurul tau si daca nu cumva are pe altcineva.O persoana nu se desparte brusc de cineva din senin.
O relatie este frumoasa la inceput, dupa nu prea. eu in locul tau ma desparteam de ea si gaseam una care sa nu ma puna in situatia ta.
Hei.Sfatul meu e sa nu o mai bagi in seama.Sa ii zici sa faca ce vrea si nu ii mai scrii.O sa se intoarca la tine daca te iubeste.Tu de ce sa iubesti o persoana care nu te iubeste? Gasesti tu alta.Nu e un sfarsit de lume ca te-a parasit.Cred ca si-a gasit alt baiat si ca sa nu o consideri tarfa a zis ca mai bine sa nu iti zica.
Hei,eu cred ca s-a întâmplat ceva in viata ei ce o împiedica sa mai fie cu tine chiar daca ea își dorește! Trebuie sa faci cumva sa iei legătura cu ea si sa o faci sa îti zică scurt si la obiect motivul!