Sincer situația pare destul de gravă, cel mai bine ar fi să fie internat într-un spital specializat pentru persoanele cu boala lui, voi e clar că nu mai vă înțelegeți cu el și vă face numai probleme, este foarte instabil psihic și dacă a ajuns să amenințe că se sinucide e de rău.
Nu este normal cum sunteți tratați de el mama ta nu are niciun drept săi suporte lui nesimțirea agresivitate și abuzurile lui fată de voi. El are probleme grave de sănătate mintală...
Eu din câte înțeleg și îmi dau seama tatăl tău nu are nicio treabă cu gelozia ta fiindcă el a început s-o amenințe pe mama ta cu moartea deja când un om sau oricine ar fi sa die frate sora mama tată etc... dacă a ajuns săte amenințe cu moartea acolo nu mai este loc de nicio "glumă" și nicio "caterincă" având în vedere și din câte am înțeles între mama ta și el se află ne înțelegi în familie din cauza lui bine înțeles fiindcă el își tratează soția cu multă nesimțire și o jignește o tratează foarte greșit o judecă murdar cu ceva ce eu nu cred ca mama voastră a făcut asa ceva. A-ți putea lua măsuri în privința lui cât mai devreme și repede posibil fiindcă el deja are apucături și comportamente anormale aveți grijă mare cu el.Trebuie să-și urmeze tratamentul fiindcă " gelozia" lui nu are nicio treabă cu felul în care va tratează el pe voi și propia lui familie.
Manifestarile tatalui tau nu au nici o legatura cu Parkinson-ul. Aia e doar o boala neurologic care da tremurici si nu poate stapani membrele.
Oare bea? Nu asta o fi motivul comportamentului?
Sau, vorbiti cu vecina aia sa-i dea ea mancare si sa-l convinga sa ia medicamentele.
Uneori smecheria unei neveste rezolva mai mult decat medicul.
Daca nici asa nu merge, duceti-l la psihiatru.