Bine pusă întrebarea :"Să mai ai încredere în el?" ...sincer asta depinde doar de tine; ai face bine să vorbeşti cu el să vezi de ce a vrut să facă acest lucru şi să-ţi explicede ce nu te lasă să fii fericit (adică ce-i pasă lui de viaţa ta intimă?)
şi am şi eu o întrebare pentru tine: Cumva prietenul tău este la prima abatere? dacă este la prima iartă-l şi roagă-l să nu mai facă aşa ceva... sper că ţi-am fost de ajutor:*
Nu, dar stii. Poate el o placea pe respectiva fata si asta l-a indemnat sa faca ce a facut. Totusi un "frate" lasa de la el, se sacrifica pentru prietenul sau. Eu in locul tau l`as lasa o mica "pauza" sa isi revina. Adica catva timp sa realizeze ce inseamna cu adevarat prietenie. Succes cu fata
Nu, nu merita! Tu considerandu-te cel mai popular, pe el il interesa doar popularitatea. A facut asta ca sa scazi in ochii clasei. Un prieten (nu cel mai bun) nu ar fi facut asta niciodata.
Buna, AcumSuntDeTreaba!
Parerea mea este ca nu trebuie sa mai ai incredere in acel baiat!
Stiu ca doare, dar cu siguranta vei trece peste asta!
Sunt sigura ca-ti vei face alti prieteni.
Succes!
Parerea mea este nu...ar trebui sa nu iti fie rusine ca iti place o fata si nu trebuie sa contati pe spusele altuia nu trebuie sa te feresti trebuie sa asculti si sa te prefaci ca ploua!
Deci un raspuns simplu si logic:
Daca a facut asta asazisul "frate al tau" inseamna ca si el are sentimente pentru acea fata si na in dragoste si in razboi totul e permis nu? Dar totusi ar trebui sa vorbesti cu el si sa vezi care e situatia.
Hei! Nu a facut bine ce a facut. Daca ar fi cu adevarat prietenul tau nu ar fi facut asta.Si mie mi s-a intamplat,dar eu nu i-am dat de inteles ca nu mai vorbesc cu ea,ci m-am distantat usor.Dar eu zic ca daca e prima data cand face asa, mai vorbeste cu el, dar nu-i mai spune secretele.Eu mi-am facut repede alta prietena si am uitat-o pentru ca nu era la prima greseala si facea fite pe care eu nu le suportam.
Pai acum tu decizi, daca era intr-adevar cel mai bun prieten al tau si a gresit pentru prima oara, ar fi bine sa-l ierti si sa ii spus ca te-a deranjat ce a facut el.Dar daca tu crezi ca nu e pentru prima data ar trebui sa te indepartezi de el.Tu esti singur care poate decide.Eu sper sa te ajute macar un pic ce ti-am zis eu ca am patit-o si eu de cateva ori.
fijalb întreabă: