| StancaNik a întrebat:

Salutare, am și eu o chestie ce ma tot face pe creier și as dori cât mai multe răspunsuri și din partea fetelor dacă sunt pe aici. După 4 ani de relație prietena mea a șters toate pozele cu noi din online pe motiv ca sunt vechi și nu ii mai plac ei și ca ce trebuie sa ne expunem viața de cuplu peste tot. Ce sa i telefon din asta? Eu personal le-aș șterge doar dacă as avea o șustă

6 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Nu neaparat. Poate ca este o persoana careia nu ii place expunearea pe mediile din online.

Pentru "șustă" mai trebuie si alte dovezi. Momentan nu te panica.

| Dobrinx a răspuns:

"ce trebuie sa ne expunem viața de cuplu peste tot"? Daca nu ar fi vrut asta de ce a mai inceput sa puna poze timp de 4 ani? big grin

Nu vreau sa fiu rau, dar, stergand pozele poate sa fie pe modul : E bun si asta, dar lasa sa nu stie altii, poate pica ceva mai bun...

Bafta! Este decat o parere

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa nu "ii mai placă" de tine și caută ceva mai bun
Din moment ce până acum n-avea nicio problema și acum, din senin, are.
Ai grija! Mult noroc!

| Robert2526 a răspuns:

Are pe altul si te pastreaza de rezerva in caz ca nu merge cu ala

| floareaalbastraa25 a răspuns:

Ca nu vrea sa se mai afiseze, posibil vorbeste cu altcineva sau are cumva gandul asta

| Freya1 a răspuns:

Cred ca trebuie sa vorbești cu ea legat de treaba asta, și chiar sa îți spui părerea sincera.
Dar părerea mea e ca ceva pute la mijloc.Si ma bazez și pe faptul ca după 4 ani nu simți degeaba ce simți, adică în cuplu după un timp cunoști destul de bine omul de lângă tine încât sa îți dai seama când ceva nu e bine.