| cryss24 a întrebat:

Salutare am si eu o intrebare am fost cu o fata 10 ani de zile si in urma cu 2-3 saptamani ne am despartit cu as putea sa trec peste perioada de covalescenta sa nu mai sufar dupa ea?

ps:vreau raspunsuri de la cine care trecut prin asa ceva

Răspuns Câştigător
| BabyDollRalukks a răspuns:

Salut! Am trecut prin asa ceva, doar ca eu am avut un prieten 7 luni, insa mie mi s-a parut acest timp o vesnicie.Crede-ma,dupa atat timp petrecut impreuna, dupa atatea realizari si dupa atatea amintiri care inca va leaga, este foarte greu sa uiti. Si la mine au trecut vreo 3 saptamani de cand ne-am despartit,timp in care am plans zi de zi. Pot spune ca singurul lucru care m-a imbarbatat si mi-a dat putere sa mai zambesc pentru cateva nimicuri au fost prietenii,care m-au sustinut non-stop,si bineinteles,familia,care,cu toate ca probabil nu au bagat prea mult in seama acest lucru,m-au facut sa uit macar cateva momente,si aici fac referire la cei care-mi sunt mai apropiati de varsta( verisori, verisoare etc.)Stiu ca ceea ce te chinuie pe tine cel mai mult sunt amintirile care nu te lasa in pace in nicio clipa de singuratate, nu? Cel putin acest lucru imi da mie foarte mari batai de cap si lacrimi cu galeata.Remuscarile,intrebarile acelea,'de ce oare s-a intamplat tocmai asta?' s.a.m.d... Ceea ce am incercat sa fac eu ca sa lupt importiva acestor 'crize de memorii'(cum le-am numit) a fost sa fiu mereu in preajma prietenilor,sa socializez cat mai mult,sa ascult melodii vesele,nu triste, pentru ca daca vreau, imi e de-ajuns o melodie sa plang 3 ore...In fine, alta poveste 8-).Fa activitati care iti plac,relaxante,du-te singur si plimba-te prin padure,parcuri, si in cazul in care simti nevoia, ia cu tine un prieten pe care te bazeziwinking Nu e de colea 10 ani,sa stii! Ceea ce te sfatuiesc este sa ramai amic,macar,cu cea care ai petrecut atat timp impreuna.Ce rost are sa te balacaresti cu ea?
Ea a fost iubirea ta,chiar daca acum poate regreti ca ai facut aceasta alegere,insa atunci ai iubit.o,ati avut parte de momente extraordinare impreuna,ati cladit o relatie frumoasa,atatea amintiri inca va mai leaga,nu are rost sa va certati(spre deosebire de fostul meu prieten care ma mai si uraste dupa ce ca tot el mi-a dat papucii,insa eu nu simt niciun fel de resentiment pentru el,ba chiar mai mult,eu inca tin la el,dar asa-s oamenii; Rai si neintelegatori...)Ai grija de tine! In perioada asta,asa cum ti-am mai spus,ai nevoie de mult sprijin,inima ta e putin confuza si derutata, e fragila, orice lucru marunt te poate face sa suferi. Sper ca te-am ajutat! Succes! happy

5 răspunsuri:
| AnneRose a răspuns:

Nu o sa-ti fie usor sa o uiti, deoarece 10 ani inseamna ceva! Incearca sa-ti ocupi timpul cu activitati care te-ar putea face sa uiti de ea,iar cel mai important este sa fii inconjurat de multa lume(prieteni,rude). asta cu siguranta te va ajuta sa mai uiti de asta. Imi pare rau, sper sa treci repede peste aceasta perioada deloc placuta si gandeste-te ca viata merge inainte, vei gasi cu siguranta pe cineva care te va face fericit!

| cryss24 explică:

In totata relatia asta nu am inselat-o nu am batut-o nu beau am vrut sa ai ofer tot, sa ai fac toate poftele dar degeaba.nu ca vreau sa ma lauda dar eram painea lui dumnezeu ma purtam super frumos cu ea nu am ranito niciodata.mi-a spus ca s-a racit foarte mult fata de mine si ca nu mai are rost sa fim impreuna cum sa spuna asa ceva dupa 10 ani de zile cand eu nu am incetat sa o iubesc nici o secunda.sunt un om terminat nu mai stiu ce sa mai fac este tare greu acum cand pers care o iubesti nu mai este linga tine, e tare greu acum sa o iei de la capat.

| UPSsss a răspuns:

Incearca sa te gandesti doar la momentele placute si sa te bucuri ca ai avut parte de asa ceva. totul are un sfarsit si poate ca a fost mai bine asa.iesi cu prietenii plimbate mult si incearca sa nu stai deloc singur iti va fi mai bine! bafta

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă 24 din nickname-ul tău reprezintă vârsta ta, atunci înseamnă că ai fost cu ea de la 14 ani la... 24.
Ei bine, era şi firesc ca iubirile din copilărie să nu ţină.
Gândeşte-te aşa: S-a încheiat copilăria (din punct de vedere emoţional) şi acum urmează maturitatea.

Succes!

| noi3 a răspuns:

Te asteapta ceva... greu, ghivol.
nu prea ai cum sa treci usor peste suferinta. ca tocmai de'a dracu se intoarce si se intensifica.
eu pot sa-ti spun sa ai grija de tine. in fond [am mai spus-o] tu esti singura persoana care va fi alaturi de tine pana la sfarsitul vietii]
deci, ai grija de tine.