| CriSsuletSs a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi : cum as putea sa imi conving parintii sa imi ia un tel nou...ce ar trebui sa fac... dati-mi niste idei va rog.:*

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce tel ai acu si ce tel vrei sa-ti ia?

| Cherilyn a răspuns:

Hei!
Fa treaba prin casa in locul mamei tale (presupun ca esti fata, dar si daca esti baiat se aplicabatting eyelashes ) fii cuminte, vorbeste-le frumos, chestii d-astea...
Daca faci toate astea sigur o sa remarce ca te-ai schimbat si drept rasplata vei primi un telefon. happy
Eventual strange si tu bani ca sa fie cumparat si din banii tai.
Baftabatting eyelashes

| AddXf a răspuns:

Hey! nu exista o replica anume. Adica acum depinde si de situatia ta ( cat de cuminte esti, notele, scoala si de asemenea varsta). Daca nu ai note "bune" te poti stradui si tu putin si iei un 9-10 la istorie (sau alta materie-dar pentru. mine aceasta materie e sacaitoare straight face ). daca totusi esti un "copil/adolescent (nu stiu varsta) cu "capul pe umeri" incearca sa ajungeti la un fel de compromis... faci si tu niste treaba prin casa ( lucruri casnice :speli vasele, dai cu aspiratoru mai des {daca tu dai deja} etc.) funda?

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Ajuta-i prin casa la gospodarie la curatenie etc si spune-le ca telefonul tau nu iti mai place si ca ai vrea unul nou

| Maysa a răspuns:

Servus!
-Fă curat în casă
-Comportă-te frumos cu părinții și bunicii
-Fii cuminte
-Economisește bani pentru telefon; așa părinții vor vedea că poți să strângi și tu câțiva bani pentru un lucru pe care-l dorești
-Apucă-te serios de școală; învață.
Succes!

| Bubuletsss a răspuns:

Heyy! Am eu niste idei sunt experta. Bine nu fac asta intentionat pentru ca eu imi schimb telefonul la un an sau la cateva luni.

1)Baga-l la masina de spalat si spune-le ca l-ai bagat din greseala si trebuie sa iti cumpere altul.
2)Trantestel pe jos pana se strica preferabil indoaie bateria big grin.

Bine inteles faci asta doar daca :
1. Esti cuminte
2.Ai note bune la scoala
3.Ii ajuti la curatenie prin casa.
Daca nu roaga-i frumos, ajuta-i la treaba, fa curat in casa si invata la scoala.

Succes!

| RalucaScumpika a răspuns:

Strica-l ep celalt sau fa-l sa nu se mai deschida de fata cu ei sau fa=i chiar pe ei sa ilo strice mie mi-o mesk si acum am un Iphone 4laughinglaughing