| Teodor1247010 a întrebat:

Salutare.As avea o intrebare.Imi puteți spune va rog frumos cum as putea sa ma gândesc la o persoana draga?(fratele meu mai mare).E chestia ca eu a plecat la Iași la facultate și s-ar putea sa mai vina acasă dar destul de rar și va sta puțin timp.Chestia enervanta e ca eu m-am obișnuit sa stau cu el de când m-am născut.Va rog frumos nu râdeți ca eu am niște probleme cu emoțiile și ma deranjează atunci cand ma gândesc la el.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foarte simplu: il suni si-i auzi vocea, la inceput in fiecare zi, apoi odata la 2-3 zile, ca-i si el ocupat cu invatatul.

| dullcat a răspuns:

Buna. E frumos ce simti tu, insa mesajul suna ca unul din 1900. Acum poti tine oricand legatura cu cineva 24/24, ai internetul la dispozitie, pe langa metoda clasica de a suna pe telefon sau pe aplicatiile acestuia, a face video apel etc.Ai discutat cu el despre asta, sa tineti legatura?

E important sa-ti dai seama ca fiecare are dreptul sa se maturizeze, iar facultatea face parte din acest proces.Probabil vei ajunge si tu acolo peste cativa ani, deci trebuie sa te dezlipesti de fratele tau, chiar daca mereu ti-a fost acolo. E si pentru tine un proces care iti va face foarte bine, sa te dezvolti tu individual, nu sa te vezi mereu doar prin prisma legaturii cu propriul frate. Chiar daca nu crezi acum, esti perfect capabil sa iti gestionezi emotiile, trebuie doar sa vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să te gândești că el e bine acolo unde e iar tu să-ți ocupi mintea cu alte activități.