E reala data nasterii de la profilul tau? Atunci eu am deja un deja-vu. Multe din persoanele in zodia ta si-au intalnit marea dragoste asa. Am o presimtire buna in legatura cu acesta, iar modul de actionare al lui imi place. El te va iubi, daca nu te iubeste deja, dar oare fostul te iubeste? Sau a semanat cu o relatie de viitor?
Tinand cont ca el iti spune sa luati pauze, e cel mai nasol lucru si nu am inteles aceste actiuni ale oamenilor intr-o relatie (ori te intelegi bine cu omul de langa tine, ori nu te intelegi; iar daca ai nevoie de o meditatie, atunci nu e vorba de genul ala de pauza), ai sansa sa faci ce vrei. NU, nu te va numi nimeni depravata... Si te vei convinge de ce spune inima ta in legatura cu baiatul nou! Stii vorba aia, ca daca toate lucrurile erau ok nu mai aparea un al doilea.
Imi multumesc pentru raspuns.Da, datele sunt corecte, insa nu cunosc povesti cu final fericit.Ma bucur ca cineva incearca sa ma incurajeze.Inima a luat probabil o pauza. Tace, iar aceasta tacere ma seaca."Baiatul nou" este de fapt vechi, venit parca sa ma tulbure acum cand sunt atat de pierduta. Daca esti baiat, te rog mult, raspunde-mi:frigiditatea care se pare ca este principala cauza a despartirii sa fie doar un pretext? Ar fi atat de greu sa.i spui cuiva ca totul s-a terminat, acum cand scopul a fost implinit? Sa fi vrut doar sa se culce cu mine? Sa fi stat atata vreme atarnat in relatie doar pentru a.si demonstra ca ma poate avea primul? Ani buni am fost doar prieteni, prieteni atat de buni incat ne stiam cele mai ascunse ganduri.Sa fi facut un pariu? Stiu, nu ai cum sa stii astea..Imi cer iertare, insa macar asa ma descarc.
Dar tu pari o fire calda! Eu nu cred ca acest individ te iubeste cat timp se desparte de tine pentru un asemenea motiv. Iar in cupluri, nu ar trebui sa existe "pauza". Ar trebuie sa existe eventual timp de meditatie, dar nu pauza.
Statusul de junior nu imi permite mai mult, raspunsul fiind "nu".Iti multumesc!
Depinde cum s-a terminat relatia cu ultimul, cat de serioasa a fost, si cat timp a trecut de cand nu vorbiti.
Si acest 'vechi prieten', poate fi doar o flacara de moment, pe care ar fi mai bine sa o ignori. Daca trec doua saptamani, iar fostul nu pare sa faca nimic pentru voi, poti sa-i dai curs celui "vechi".
Iti multumesc pentru raspuns.Intr-o intrebare anterioara am prezentat situatia, asadar este vorba de o pauza de cateva zile, insa el pare hotarat sa se mentina pe pozitie.Nu pot lupta cu deciziile sale, doar ca.mi este greu sa le accept.Nu stiu ce decizie sa iau.
Baiatului cu care ai iesit acum, i-ai povestit situatia in care te afli?
Da,i.am povestit.El stie cum eram, timpul ne transforma si cred ca ar vea sa stie ce impact a avut asupra mea.Nu a fost mai mult decat o cafea alaturi de un prieten regasit.Azi m.a sunat si i.am zis ca nu sunt inca pregatita, ca il iubesc pe acel baiat, astept sa.i treaca(nici nu stiu ce, frigiditatea mea ar fi cauza).El a zis ca nu.mi cere mai mult decat inca o iesire, la povesti.Eu stiu ca va fi mai mult de atat.Ma tem sa nu fiu vulnerabila si sa cedez.M.as arunca ca prostul flacari.
Nu stiu, eu din ce am citit la cealalta intrebare, as zice sa renunti la fostul. Nu am inteles de ce a spus ca esti frigida, se referea doar la sex, sau si in rest, la gesturi de afectiune? Chestiile astea se discuta in cuplu, din timp, nu se arunca in fata ca motiv de despartire.
Iesi cu vechiul tau prieten, nu ai de ce sa il refuzi, daca pretinde ca e doar o iesire. Sa speram ca e baiat cu capul pe umeri, si nu o sa-ti complice situatia.
Iti multumesc!
Buna,
Am dat peste intrebarea ta cautand altceva. Am citit si cealalta intrebare a ta, privind "fostul". Parerea mea este sa scoti fostul iubit din ecuatie, nu cred ca este ceva de moment. Pentru el sexul este foarte important si nu a stiut sa iti spuna ce doreste, sa te invete, sa aiba rabdare cu tine. Omul a avut noroc de o partenera foarte pasionala inaintea ta si nu a inteles ca trebuia sa te "educe" cu tact si cu rabdare, sa iti aprinda acea flacara si sa o faca sa arda cu putere. Ar fi fost perfect daca si tu ai fi putut sa lasi deoparte orice inhibitie si sa participi din toata inima la ceea ce ar fi trebuit el sa te invete. Daca nu te-a placut in pat, nu va veni inapoi.
As zice sa iesi cu baiatul din trecut. Urmeaza-ti inima, cu atat mai mult cu cat simti ca flacara de altadata se poate reaprinde. Nu cred ca iti va parea rau!
Buna!
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.Da, asta am si facut, am iesit cu acest prieten vechi, deocamdata doar ca prieteni, inca nu s.a petrecut nimic intre noi.Nu vrem niciunul dintre noi sa fortam lucrurile.E totul mai limpede in mintea mea acum, a trecut acea vâltoare care ma parjolea.
Va fi bine!
O sa suferi cel mai probabil daca o sa iesi cu el, o sa ai iarasi sentimentele de la inceput, apoi o sa urmeze starile nasoale cand o sa stii ca nu o sa poti sa il ai. As recomanda sa iesi cu el doar daca poti face unul din doua lucruri :
1. Sa fi impreuna cu el.
2.Sa il scoti din inima ta ca iubit, si sa il consideri doar amic ( foarte pericolos aici)
E complicat, ai putea sa ii explici de ce nu ai vrea sa iesi, sa fi directa, daca sigur 100% nu poate iesi o relatie frumoasa.
O zi buna sa ai Lever
Iti multumesc pentru raspuns, ISnkI.E greu sa fiu prietena cu cineva pe care l.am iubit si care a iesit din viata mea fara a ma leza in vreun fel.Da, complicata e dragostea.
Stiu cum e
Fa ce-ti spune inima. Daca la relatia cu iubitul tau simti ca nu se mai leaga ceva, atunci as spune sa-i dai din nou o sansa vechiului tau preieten, pare a fi un baiat bun.
Iti multumesc pentru raspuns.Este un baiat bun, doar ca nu stiu in ce stadiu sunt in prezenta relatie.Asta spuneam, nu stiu la ce sa ma astept.Nu vrea sa traiesc cu sentimentul infidelitatii.Actualul mi.a cerut o pauza, poate este doar un val trecator.