Are grija de tine. Dar la 12 ani ai tai nu ai cum sa intelegi. Peste cativa ani vei afla singur ca avea dreptate prin modul ei de comportament de acum. De acord cu tine ca mai si exagereaza uneori.
Spune-i bunicii tale ca gripa e un virus, nu patesti nimic de la putina racoare.
Asta e felul ei de-a fi si nu ai ce sa-i faci. Invata sa o ignori, si mama ta la fel, si cautati sa va mutati. Au 60 de ani, inca se pot descurca singuri.
Probleme tipic copilaresti... Tie la 12 ani iti arde **** ca e bunica-ta nu stiu cum, iar altii de varsta ta se gandesc ce sa manance(ca n-au).
Deocamdata,la 12 ani nu prea va baga in seama tot ce ii spui, si nici nu cred ca esti deocamdata in stare sa porti o discutie serioasa cu bunica ta, din mai multe motive stiute de tine ).Cel putin incearca sa o suporti pana mai cresti2-3 ani ca sa ii dai cu vorbele peste nas.Sau daca vrei neaparat sa scapi de ea, tranteste-i niste vorbe de genul:"Dar tu cine te crezi, mama?";"Cine iti permite tie sa faci tu legea la noi in casa..." etc.Insa ai grija, replicile antementionate au sansa de suta la suta sa provoace o disputa serioasa intre tine si bunica ta, deci eu as merge pe prima varianta, cea cu asteptatul.La mine a mers treaba cu scandalul din 2 motive:1.Sunt un baiat cu un comportament destul de rebel.
2.Am avut argumente foarte atent selectionate si puternice.Mult succes in rezolvarea acestei probleme.