| GLA a întrebat:

Salutare. Cand va place de o fata si o abordati pe Facebook de exemplu, voi dupa cat timp de vorbit va oferiti sa o invitati undeva? Eu cred ca fac greseala sa ma grabesc si ma ofer sa le invit afara pentru a ne cunoaste mai bine dupa 5-10 min de vorbire. Si ce subiecte folositi pentru a nu parea plicticosi pentru ele?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu prea e ok sa o invit chiar asa repede într-adevăr. Unora poate le e frica sa meargă asa repede înainte să te cunoasca mai bine, sau poate chiar nu sunt pregătite pentru a iesi cu o persoană noua in oras.
Poate după câteva zile e ok, apucați sa va împrieteniti si atunci poti sa încerci.
La conversații depinde de la persoana la persoana.Dar o dată ce ai reusit sa intri in vorba cu ea, probabil ca subiectele vor veni de la sine.Cred ca poti sa o întrebi despre ea, sa o asculti, sa dezvălui si tu lucuri despre tine (încă nu despre drama cu fosta, asta spune-i treptat).

| GLA explică (pentru Freya1):

Deci sa am mai multa rabdare sa nu ma mai grabesc asa, multumesc mult de sfaturi, apreciez!

| Freya1 a răspuns (pentru GLA):

Da.Pentru ca fetele (de multe ori si baieti) au nevoie de timp sa se gândească daca e ok sa iasa cu tine, sau cu cineva plus ca vor vrea sa te cunoasca putin, sa averi acea apropiere verbală ca sa se poata simti cat de cat in largul ei atunci cand va vedeti.

5 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Nu abordez niciodata pe Facebook din cateva motive :

1. Comunicarea e extrem de ineficienta prin mesaje. Mare parte din abordare e comunicare non-verbala sau paraverbala. Daca in alte situatii pe Facebook nu are atat de mare importanta in abordari comunicarea non-verbala e indispensabila.

2. Sunt tot felul de dubiosi online, de la pakistanezi si indieni care cer nuduri la... alte specii de oameni.

3. E mai fun in realitate. Poti sa iei fata in brate pe messenger? Nu poti.

| siriusblack98 a răspuns:

Dupa cateva zile aduc in discutie o eventuala intalnire. Ca subiecte incerc sa fiu diferit, sa aduc in discutie subiecte abstracte sau ceva prostesc si amuzant la care nici nu s-ar putea gandi. Fa-o sa rada pe cat posibil ca are un efect pozitiv.

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
E ok după 5-10 min. Eu aș invita-o în primul mesaj(dacă aleg să o fac așa, de la distanță): "Bună, ai vrea să ne vedem la..., ce zici?" sau "Bună, ți-ar place să luăm cina împreună la?"

Poate ai zice că este prea direct, dar menționez că trebuie să inviți la o întâlnire doar pe cea pe care o cunoști și ar avea de ce să fie interesată de tine ca să nu suferi mai târziu.

De vorbit, depinde de cum ești tu și cum e ea. Dacă ea este genul care vorbește mult, veselă mai tot timpul și lipicioasă, las-o pe ea să vorbească mai mult, tu fi ferm, rațional și strecoară 2-3 glumițe deștepte; dacă este mai tăcută, mai timidă, vorbește mult, fă tot felul de glume(să nu fie porcoase) pot fi ele și nereușite, ideea este să distingi atmosfera. Dacă este ca tine n'o să meargă.