Depinde de multi factori, tu il cunosti bine, ce gusturi are ce îi place ce hobbyuri are, ce vârstă are? Daca este o persoana asa de apropiata îi poti lua haine sau un parfum bun, un gel de ras, numai tu il cunosti.
Cum poti sa zici ca e o persoana apropiata daca nu stii ce i-ar place si nu poti sa te gandesti la un cadou...
Sunt n tipuri de baieti, cu n personalitati. Nu avem noi de unde sa stim, pana la urma tot tu ar trebui.
Poti sa-i iei sosete, toti avem nevoie de sosete.
Oho! Sa traiasca si sa fie sanatos! E la varsta optima pentru casatorie! Deci ar trebui sa luati, ia uitati-va aici la linkul asta https://www.my-man.ro/resurse/cadouri-barbati-in-functie-de-varsta/ Ce parare aveti?
Depinde de mulți factori. Ai spus că-și poate cumpăra ce vrea, prin urmare, un cadou scump nu l-ar impresona.Nu este genul care să prefere chestiile personalizate, în regulă. Atunci oferă-i ceva cu valoare simbolică. Dacă îl cunoști de mult timp poți să-i oferi o amintire de când erați mici (ca o poză înrămată cu voi) ceva care să-i aducă aminte de ziua în care v-ați cunoscut, o carte a unui autor de care-i place (în caz că e pasionat de lectură), ceva care să împărțiți doar voi (o brățară a prieteniei, 2 jumătăți de pandantiv, etc), poți să-i faci o mică scrisoare sau dacă este gurmand să-i cumperi niște prăjiturele pe care să se afle câte o literă și împreună să formeze "Crăciun fericit", ori 2 bilete la teatru, la o lansare de film etc. Există multe posibilități, trebuie doar să-l analizezi și să te gândești ce i-ar plăcea. Dacă sunteți apropiați, sigur va aprecia foarte mult gestul în sine. Succes!
Ce fel de persoană e?
Ce îi place să facă?
Ce pasiuni are și în ce calitate îi faci cadoul?
Http://www.ideaplaza.ro/sarbatori/cadouri-de-craciun/barbati-iubit/
Încearcă să îi faci un cadou personalizat, dar nu o cană sau mai știu eu ce lucru pueril. Gândește-te la un jurnal hand made, dacă îi place să scrie. Eventual acesta să aibă și o temă care e importantă pentru el sau pentru voi. De exemplu dacă te-a ajutat într-un moment dificil, poți comanda un unul cu tema momentului respectiv. Părerea mea!
Nu am gasit nimic pe acest site
Ia-i o Kendama! Toata lumea e inebunita dupa Kendame! A inceput o noua industrie cu Kendame! Ia-ii de la sweets kendamas o sa fie cadoul perfect!
Depinde ce-i place, posibil sa-i placa masini, sau cumpara-i jocuri pentru pc/xbox/ps daca ii plac jocurile sau daca este jenul cumint cumpara-i si tu un pulover sau dulciuri sau pur si simplu intreaba-l. spune-i ca nu sti ce sa-i duci si iti va spune sunt 100% sigur.