Nu are importanta. Iubirea vine din inima neconditional. Daca te deranjeaza faptul acesta inseamna ca nu o iubesti cu adevarat, dar daca iti tresare inima din loc sau daca ai fluturi in stomac cand o vezi, nu are roat sa strici asta fiindca mai tarziu o sa-ti para rau.
Pai intre parintii mei este diferenta de 6 ani, si se inteleg foarte bine...nu prea cred ca ar conta varsta, atata timp cat cei doi se iubesc.
Eu nu cred faza ca "Nu dureaza"..parintii mei sunt de 15 ani impreuna si e dif de 6 ani! Chiar de inteleg foarte bine, nu prea au fost certuri
E o exagerare, fata poate veni cu nişte apucături din relaţiile anterioare şi îi poate corupe dezvoltarea şi sistemul de valori, dat fiind că e mai mare.
Plus că nu prea durează.
Am o parere proasta despre asta fiindca nu cred ca e potrivit ca o fata sa fie mai mica sau mai mare cu atatia ani diferenta de un baiat sau invers! daca e atata mare diferenta nu o sa dureze relatia..asta e sigur.
Ba frate te intelg si eu am o fata in clasa de care imi place e cat mine sau putin mai mica decat mine dar diferenta dintre noi este de vreo 5 sau 6 luni cam asa dar chiar 5-10 ani? Lol nu m-as baga in asa ceva! Funda?
Eu zic ca nu conteaza atunci cand chiar tineti unul la celalalt! love win..cum zic eu funda?
Eu cred ca nu conteaza varsta atunci cand chiar tineti unul la celalalt! LOVE WIN...cum as vrea eu sa cred
Eu cred asa: daca tineti unul la celalalt altceva nu este important. Love win.
Alina291 întreabă:
ROZZ11 întreabă:
CdeMetal întreabă:
anamaria08589 întreabă: