| NicolaeAnton26 a întrebat:

Salutare, comunitate TPU. Mai există persoane trecute de 25 de ani care n-au avut niciodată o relație?

41 răspunsuri:
| OnTheLuna a răspuns (pentru RAY):

Nu am comentat sa ma combin. Voiam sa zic ca sunt si fete in postura asta.

| Adyy5 a răspuns (pentru GouDidodino):

Ești fătălău daca nu f*** ce prinzi? Mai bine aștepți până la 30 și o faci cu persoana potrivită decât să ți-o tragi cu una care nu da 2 bani pe tine.
Daca vrei doar sex și ai peste 25 de ani nu ești fătălău ci sarac dar de ce ai fi cum zici tu daca vrei RELATIE și nu ai găsit pe cineva până la vârsta aia? Nu toți o dam in disperare.

| Adyy5 a răspuns:

In cazul asta ești fătălău daca o faci doar ca sa fii in pas cu ceilalți.Atunci da, mai mult de 3 neuroni n-ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe langa faptul ca mai considera si fetele plictisitoare a zis ca daca o fata n-are ochi albastri atunci n-are nicio relevanta pentru el. Mai zi ceva. Cand am citit asta m-am frecat un pic la ochi.
Doar un astfel de user pe TPU mai exista si e faimos pentru imbecilitatea lui (nu-i dau numele pentru ca nu vreau sa-l fac si mai popular decat e deja)... de aceea si eu am fost tentat sa cred ca avem de-a face cu un troll care se hraneste cu atentia noastra si asta e tot ce ii trebuie, indiferent de contextul lui.

| RAY a răspuns (pentru OnTheLuna):

De ce nu?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GouDidodino):

Ce treaba are una cu alta?

| Adyy5 a răspuns:

De ce răspunsul meu e nefolositor și eronat a?
Nu mă refeream strict la tine ci la aia care o fac doar așa ca sa fie ca restul.
Sau te-ai simțit cumva?

| OnTheLuna a răspuns:

As spune ca din aceleasi motive. Si eu sunt retrasa, putin cam inhibata, nu prea zambesc daca nu am motiv. Viata mea e munca - acasa. Locuiesc intr-un oras mic, deci nu prea se intampla multe evenimente. Nu sunt genul sa ma duc in club sa intalnesc pe cineva. Cel mai bine ma simt cand stau acasa. Mai putin cand ma sufoc de singuratate. Si sunt constienta ca mi-o fac si cu mana mea dar in acelasi timp cred ca am si ghinion. Dar simt ca nu am incotro. Nu stiu cum sa explic. Nu stiu cum sa trec peste anumite lucruri din trecutul meu. Chestia e ca poate as putea sa am chiar si acum o relatie, dar nu cu cine vreau eu. Si daca nu e cu cine vreau eu ce rost mai are? Tot ce vreau eu de la un barbat e sa ma atraga si sa ma respecte. Pe mine rar ma atrage fizic un barbat. Si cand imi place de cineva de obicei ii pun pe un piedestal si nu am nici un impuls sa fac ceva. Nu stiu cum sa ma comport cu barbatii. Nu am nici un pic de experienta. Si cred ca si tu la fel. Eu nu cred ca esti un ratat, ai o facultate, un salariu ok. Multi din tara asta nu au lucurile astea. Si eu am facultate, dar nu o urmez, inca nu stiu ce vreau sa fac pe plan profesional. Am facut facultatea ca sa o am facuta. Nu stiu ce sa mai zic. La momentul actual simt ca numai o relatie m-ar putea implini. Poate ma insel, dar asta vreau de foarte mult timp...Singuratatea asta doare.

Ti-am scris si ieri in privat dar nu observasem ca mi-a dat eroare. Spunea ceva de un membru junior.

| mgtow a răspuns:

Multe

| JustStitch a răspuns (pentru OnTheLuna):

Singurătatea-i crudă si îți ea fericirea sad