Ce zici de un buchet mare de trandafiri 17 rosii si unul alb pfff. eu sunt moarta dupa asa ceva
ii mai poti lua un puzzel cu o poza cu voi si un text frumusel.sau ce zici chiar daca nu vrei tu bijuteri ii poti lua ceva si sa il gravezi
La multi ani pentru ea:X si sa va iubiti mult mult mult:X
Daca nu tii neaparat sa-i faci surpriza in localul unde isi face petrecerea, iti sugerez sa-i cumperi un tort si planifica cu parintii ei sa te duci la ea la usa cu tortul la 12 noaptea. Mi se pare dragut si oarecum romantic. Nu cred ca altcineva ar face asta pentru ea.
Pai tort o sa aiba si la 12 noaptea o sa i se aduca acolo la local.O sa fie la local cu toti prietenii si rudele, deci din cauza asta vreau sa ii fac surpriza la local...Trandarifi oricum ii iau .Ideea cu puzzelul am facut-o anul trecut de 14 februarie iar chestia cu gravatul la fel am mai facut-o acum 2 ani de Craciun. Avem aproape 4 ani impreuna...e grele .I need something biggggg
Timp e.eu astept .Mai sunt vreo 2 luni pana atunci, dar avand in vedere ca eu vreau ceva special, am zis sa ma pregatesc din vreme
Cadoul merge, dar pe langa cadou eu vreau si un fel de scenariu .Adica nu doar: "e ziua ta, ete cadoul ".Nu . Vreau scenarii mai ceva ca-n filme .Ca sa-ti dai seama despre ce vorbesc prima data cand ii aduc flori voiam sa aduc masina cu spatele in curtea localului si sa fie plina cu trandarfiri . Ceva de genu asta...si la chestia asta caut o continuare . Scuze pentru bataile de cap care ti le dau, cand e vorba de chestiile astea sunt cea mai pretentioasa persoana de pe pemanat .Imi cer scuze inca odata