Daca stai sa analizezi fiecare miscare de a ei considerand ca se gandeste numai si numai la tine gresesti profund. Ti-a lasat "liber" la mesaje ca sa vada cat de in limba mai esti dupa ea. Cazi de fraier daca te comporti ca un pampalau si o mai bagi in seama. Vezi-ti de viata ta, nu o mai spiona, du-te-n club la agatat!
Da, dacă începe să te caute și să îți scrie. Altfel, nu. Probabil și-a dat seama că te poate ignora și fără să te blocheze.
Măcar, prefă-te că nu ai observat. Altfel, va ști că i-ai urmarit zilnic prezența.
Nu-i scrie tu primul, las-o pe ea să o facă.
Sincer, cred că în locul tău nici i-aș mai răspunde. Deloc. Ține de personalitatea ta, depinde cât ești de puternic.
Vrea doar sa te sacaie, sa se joace cu mintea ta.Dai tu block acum, sa vada ca nu te recastiga cand vrea ea.
Nu stiu ce inseamna daca fosta te-a scos de la block, dar stiu ce inseamna cand un baiat se uita daca a fost scos de fosta de la block si se intreaba ce ganduri are, ca e foarte slab si ca daca nu lucreaza un pic la el, a imbulinat-o.
Posibil să se simtă singură sau să i se fi făcut dor de tine şi vrea să îți dea mesaj.
Razvan_Timar_1983 întreabă: