| Euletitia a întrebat:

daca mama tati-ar trage o palma peste ochi, ce ai face?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Te inteleg perfect. Am primit si eu o singura palma in viata mea pe care nu am uitat-o nici acum, dupa 15 ani, insa ma bucur ca am primit acea palma. Am meritat-o pe deplin.
Ce as mai face acum nu stiu, ca deja sunt majora, dar iti pot spune ce am facut si cred ca am procedat bine. Pentru ca stiam ca am suparat-o, am plecat capul cu lacrimi in ochi (mai mult de ciuda decat de durere) si mi-am cerut scuze. Am stat cateva zile suparate si dupa cateva zile iar m-am dus la ea sa-i cer sa ma ierte cu conditia ca o sa incerc sa nu o mai supar asa de tare si atunci ne-am impacat. Ea mi-a explicat motivul supararii si mi-a spus ca atunci cand o sa am copii voi intelege. Acum sunt majora si o inteleg chiar daca nu am copii.
Orice ar face parintii nostri, noi, copii fiind, nu avem dreptul sa ii judecam (cu atat mai mult cu cat ei te cresc si te iubesc), sa ne ratoim la ei, sa le raspundem sau sa ne razbunam, ci pe cat posibil trebuie incercat sa-i ascultam (pentru ca sunt poate singurele persoane din lumea asta care ne vor binele neconditionat), sa-i respectam, sa-i iubim si sa nu-i suparam. Asa cum te comporti cu parintii tai acum si mai incolo, asa se vor purta si copii tai cu tine. Ai grija de relatia cu ei si respecta-i. Te pup

31 răspunsuri:
| MineaPeter a răspuns (pentru AliGab):

A fost după ceafă? Dar după aceea v-ați mai certat, ați mai avut supărări?
Profesorii dădeau palme?