Intr-adevar,ai asteptari prea mari.
Pentru ca daca tu simti nevoia sa trimiti un mesaj in care nu spui ceva,probabil o asiguri inca o data ca o iubesti,sau ceva de acest gen,atunci fata nu are nici un motiv sa-ti raspunda.
Ea nu va simti nevoia sa te asigure la randul ei ca te iubeste, pentru ea vorbele conteaza mult mai putin decat faptele, e mai matura decat tine probabil si alte lucruri conteaza pentru ea, nu un mesaj.
Daca ii trimiti mesaj intreband daca iesiti in seara asta la 8, pana si atunci,va avea nevoie de putin timp,cat sa se gandeasca daca poate sau nu!
Singur spui ca te simti mult mai bine cand nu ai asteptari si totul curge de la sine.
In cazul asta,fa ceea ce doresti,vrei sa-i trimiti mesaj,trimite,nu vrei,nu trimite,dar nu-i impune sa functioneze ca tine,adica cum ai face tu,daca ea ti-ar trimite mesaj! Nu sunteti identici,aveti personalitati,caractere si reactii diferite.
Si nu uita ca atunci cand nu ai asteptari, daca trimiti un mesaj si nu primesti raspuns si nici macar nu-l astepti, daca cumva iti raspunde, te vei simti mult mai fericit.
De ce sa nu-i dai nici o sansa surprizei, adica?
Nu crezi ca ai avea mult mai putine probleme pe care ti le creezi singur?
Mulțumesc pentru sfat, da într-adevăr eu imi creez singur problemele atunci când ele chiar nu exista, nu e normal sa-mi dau așa filme și sa despic mereu firul in 2000 de bucăți.
De multe ori gandim prea mult si ne necajim din nimicuri.Nu te condamna prea mult, esti si tu intr-o perioada sensibila si se poate intampla.
Fii mai ingaduitor.Cu tine, cu ea, cu voi doi!
Te agiti prea mult si sa-ti spun si de ce. Inteleg ca tii la ea si ca nu vrei sa o pierzi insa exact ceea ce faci tu in momentrul de fata te va face sa o,, pierzi". Fata daca vrea se F*** si cu tine de mana si nu ai ce sa-i faci, teoretic vorbind. E alegerea ei ce vrea sa faca, la ce ora si cu cine. Valabil si pentru tine. Cu astia fiind spuse, nu mai fi posesiv si nu-ti mai lua filme airea daca nu ai motive intemeiate. Daca crezi ca te inseala, nu mai esti multumit de relatie, pa si la revedere. Fara prea multa bataie de cap, pentru ca strica. Concentreaza-te si pe alte aspecte importante ale vietii tale, relatia daca nu presupune familie as pune-o printre ultimile pe lista sa fiu sincer.
Incarca-ti timpul cu alte lucruri si las-o sa respire cum a mentionta si altcineva. O zi, doua, o luna daca e nevoie. Daca e interesata se intoarce ea la tine. Inca o vorba care mi-a ramas intiparita in minte cu toate ca nu suna oky; )) O maimuta nu se va agata de o creanga mai proasta. Asa ca investeste in tine din toate punctele de vedere si nu vei mai avea grija asta.
Logic, știu ca dacă vrea o femeie te lasă, am pățit, puteam sa bag casa, viața, mașina in joc ca nu ma lasă vreodată și ce crezi? După 3 ani cu o seara înainte imi zice ca e fericita cu mine și când ma trezesc ma suna ca vrea sa se despartă de mine. Normal ca ma axez pe mine, pe facultate, munca, nu o pun pe ea pe primul loc, ma pun pe mine. Dar dacă vreau sa fie ceva vreau sa fie cum vreau eu, asta e problema sunt prea fixist? Ea e și la început de drum cu relațiile, a avut doar prin mesaje ca fata in fata nu s-au văzut. Ba o prostea de cap ca se întâlnesc și după nu au mai venit. Eu o las sa respire, dar ea imi scrie ce mai fac și ma spameaza cu mesaje, chiar și când dorm și se trezește mai devreme ca mine. Știu ca ma iubește și tine la mine dar are nevoie de timp și răbdare sa se modeleze după mine, văd lucrul asta mai ales când stam fata in fata doar noi doi. Nu degeaba m-a lăsat sa o încerc la pat pentru prima data in viața ei, nu știu dacă mai contează asta acum in ziua se azi dar nu știu ma face se ma simt special ca nu o iau *** de toți
Atata timp cat va satatisfaceti nevoile si va simtiti impliniti in relatie e super ce sa zic. Avand in vedere ca ai fost,, primul'', clar asta va accentua legatura dintre voi doi insa nu te culca pe o ureche ca ai cucerit-o pentru totdeauna, relatia presupune efort si investitie continua. Nu mi se pare gresit ca vrei ca ea sa se modeleze dupa tine, insa e bine sa ai o viziune clara ce vrei de la relatie si unde vrei sa ajungi si ea categoric te va urma ( chair daca presupune sa va mutati impreuna sau mai stiu eu ce, trebuie sa regaseasca atat in prezent cat si in viitor cu tine in relatie). Faptul ca te asalteaza cu mesaje e o chestie pozitiva zic eu, presupune ca e interesata si ca-i pasa. Aici insa trebuie sa gestionez tu situatia facand-o sa inteleaga ca timpul tau e important si ca nu esti disponibil mereu. Astfel vei evita o eventuapa plafonare in conversatie cand practic nu mai ai ce discuta ca v-ati epuizat toate subiectele de discutie si va plictisiti dupa cateva minute petrecute impreuna. O sa fiti mult mai dornici sa va vedeti si o sa ai si timp si pentru tine. Fii spontan, creativ si original si va merge blana treaba. Numai bine!
Nu-ti raspunde:
- ori pentru ca este ocupata
- ori n-are chef
- ori vrea sa scape de tine, fiindca ii esti povara.
Poate au alte prioritati in viata, invatand, facandu-si temele, mergand la pregatire cu profesorul...
Mesajele si relatiile de prietenie pot astepta, cand sunt lucuri mai importante de facut.
Daca lucreaza, poate i s-a cerut sa nu foloseasca telefonul in timpul muncii... samd.
Cred ca esti mult prea imatur, daca in viziunea ta un mesaj este atatd e importnat!
Daca ai vreo urgenta, suna fata, nu trimite mesaje, ca sunt pe lumea asta mai multe lucruri importante, decat sa stea toata ziua cu telefonul in mana si sa trimita mesaje.
Eu cred ca o zapaceste cu mesaje desi se vad zilnic, si s-a saturat fata, a obosit sa tot raspunda cand oricum se vad mereu si au timp de discutii.
Si pe mine m-ar obosi asta.
Sa o lase in pace la scoala sau la munca unde e si gata.
Nu o zăpăcesc ne vedem la munca 4 zile din 7, stam in pauza împreuna, mai merg ca am posibilitatea sa stau și când ea lucrează puțin cu ea. Nu o zăpăcesc cu mesaje, dar dacă o întreb dacă a ajuns acasă, sau dacă a mâncat sau dacă și-a băut medicamentele. Și la sa merg cam o data pe săptămâna. O las sa aiba timpul ei pentru ca si eu in timpul ăla ma relaxez, învăț, ma joc. Știu când vorbești cu cineva si nu te lasă frate nici măcar sa-ti faci proiectul linistit. E o relație la distanță 50 klm între noi, doar eu am momentan permisul. Și de asta pun accent puțin pe mesaj pentru ca, relația e 50 prin intermediul mesajelor, apelurilor si 50 fata in fata. Bine înțeles, nici atâtea subiecte de vorbit prin mesaje nu mai avem pentru ca deja avem 4 luni de relație si ne mai alintam, ne mai povestim ce s-a întâmplat in decursul zilei.
Atunci de ce nu discuti cu ea, ai intrebat-o de ce face asa? Si daca da, ce a raspuns?
Pai de ce ii tot dai mesaje daca tot va vedeti zilnic? O zapacesti si dupa un timp a obosit-o asta, sau o avea mai multa treaba.
Lasa sa va vedeti dupamiaza dupa scoala sau servici ca ajunge.
Si cand i-ai zis, ce a zis?!
Esti ridicol, dude. Ia gindeste-te cum era fara mesaje si cand stabileai o intalnire, aia era. Dadeai eventual un telefon de pe fix, stabileai unde si cand, apoi mergeai si poate mai asteptai vreo juma' de ora pana venea duduia. Acum toti va isterizati ca nu va raspunde la mesaje dupa 3 secunde. Las-o breh sa respire. Daca trimiti mesaje stupide la fiecare ora, mi se pare si normal sa NU raspunda.
Fiecare om are personalitatea lui, felul lui de a fi și de a reacționa.
De-aia ai posibilitatea de a alege din câteva miliarde de fete câte sunt pe planetă.
O cauți pe cea care îți convine din toate punctele de vedere.
Nu o alegi pe prima care "îți pică în mână" și te acceptă iar apoi te străduiești să o transformi și să o schimbi după bunul tău plac.
Nu merge așa.
Amice, unele persoane, nu neaparat femei, sunt mai comode de fel si prefera sa faca lucrurile in ritm mai lent. Nu ca nu le-ar pasa, ci pentru faptul ca asa este felul lor, nu le placa graba, au reactii mai lente dar asta nu inseamna ca nu țin la persoanele dragi lor sau ca nu le iubesc. Poate acesta e si cazul iubitei tale.
Pai cum sa iti raspunda la mesaje fiind intr-o relatie, ti s-a facut de bataie si nu stii cum?
Vorbeam de iubita mea, nu de iubita altuia
Salut!
1.Unii oameni au propriile reguli de "anti-dependență digitală", în care își pun un timp-limită de navigare pe dispozitive electronice.
2. S-ar putea să îi fie rușine, sunt fată în relație și am pățit la fel
3. Nu are chef