Daca tine cu adevarat la tine se va intoarce.Ti-am mai zis, n-o mai cauta si las-o sa vina ea.Ai fost la ea si ai incercat sa te impaci cu ea nu o data, nu de doua ori, nici de trei ori ci de patru ori.Mai mergi o data si spune-i: "Daca nu mai vrei sa ma vezi n-o sa te mai caut.Te iubesc si daca sentimentul e reciproc te vei intoarce la mine. Spune-mi acum decizia ta.Si...daca raspunsul e "nu", dar imi vei simti vreodata lipsa poti sa ma cauti."
Tu ai facut asta, rezolva situatia.
Pai si nu imi zici si mie ce ar trebui sa fac? Stiu ca e complicat, dar.
E prea orgolioasa, si cum eu am gresit, prostia mea, nu cred ca nu o sa ma caute. Si nu cred ca i-a trecut incat sa iasa cu mine cel putin si sa vorbeasca.
Nu te supara, unde am zis eu ca am jignit-o eu? Tipa acea o jignise, gen, " ce fraiera e ca va tot certati ). Daca tie asta ti se pare un motiv de neiertat, ok.
Iubirea e mai importanta ca orice.Te iubeste, lasa orgoliul la o parte si uita totul. Timpul vindeca ranile, daca nu te poate ierta acum o va face la un moment dat.Ai fost la ea de atatea ori sa-ti ceri iertare si a refuzat.Ce cale a mai ramas? Tot ce poti face acum:
-lasa sa treaca timpul si vezi daca te va cauta;
-continua sa iti iertare prin diferite metode pana va ceda;
-incearca s-o faci geloasa, nu iti infripa o alta relatie noua, ea ar putea face la fel, doar incearca sa pari ca te dai la altele;
-stai alaturi de ea chiar daca nu-si doreste asta, fi mereu in preajma ei si inspira-i incredere de la distanta.
In afara de aceste posibile variante de a impaca-o nu gasesc altceva.Procedeaza cum crezi.
O sa mai incerc odata zilele astea inainte de revelion, daca nu o sa astept sa incepem iar cursurile si o sa ma intalnesc cu ea la scoala. Altceva nu prea vad ce pot face.
Mai bine ai astepta. Poate supararea ei va trece. Sper sa va impacati.
De asteptat imi e ca daca o sa astept prea mult, adica sunt cam 2 saptamani pana atunci sa nu zica apoi ca nu imi mai pasa si ca nu mai vreau sa fiu cu ea... Multumesc :3
Imi pare rau daca pe tine pentru asta te-a parasit si esti frustrat, dar nu comenta doar ca sa te aflii in treaba.
BitchInRedDress întreabă: