| OnEaNdOnLy a întrebat:

Salutare, de vreo 2 saptamani m-am certat cu iubita. De atunci mi-a dat block si nu vrea sa vorbeasca cu mine, am fost la ea, nu a vrut sa vorbim, m-am dus nu a vrut sa iasa sa vorbeasca, am fost de vreo 4 ori in astea 2 saptamani, si doar o data am vorbit si atunci putin... O iubesc si chiar nu vreau sa o pierd. Stie ca o iubesc si stiu ca si ea inca, dar nu stiu ce as mai putea face, ne-am certat din niste motive imbecile care ea crede ca sunt adevarate dar nu sunt. Cum ca m-as fi suparat ca m-a pus sa fac ceva pentru ea, ca ma enervez prea repede, ca ma supar. Cum as putea face sa vorbesc cu ea sau sa ne impacam? Mentionez ca ea sta la tara si acum fiind vacanta nu prea vine la oras. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Daca tine cu adevarat la tine se va intoarce.Ti-am mai zis, n-o mai cauta si las-o sa vina ea.Ai fost la ea si ai incercat sa te impaci cu ea nu o data, nu de doua ori, nici de trei ori ci de patru ori.Mai mergi o data si spune-i: "Daca nu mai vrei sa ma vezi n-o sa te mai caut.Te iubesc si daca sentimentul e reciproc te vei intoarce la mine. Spune-mi acum decizia ta.Si...daca raspunsul e "nu", dar imi vei simti vreodata lipsa poti sa ma cauti."
Tu ai facut asta, rezolva situatia.

42 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns (pentru OnEaNdOnLy):

A...amandoua? laughing
(sunt fata)

| OnEaNdOnLy explică (pentru BlackRose03):

Pai si nu imi zici si mie ce ar trebui sa fac? laughing Stiu ca e complicat, dar.

Răspuns utilizator avertizat

E prea orgolioasa, si cum eu am gresit, prostia mea, nu cred ca nu o sa ma caute. Si nu cred ca i-a trecut incat sa iasa cu mine cel putin si sa vorbeasca. sad

| OnEaNdOnLy explică (pentru Violleta2022):

Nu te supara, unde am zis eu ca am jignit-o eu? Tipa acea o jignise, gen, " ce fraiera e ca va tot certati ). Daca tie asta ti se pare un motiv de neiertat, ok.

Iubirea e mai importanta ca orice.Te iubeste, lasa orgoliul la o parte si uita totul. Timpul vindeca ranile, daca nu te poate ierta acum o va face la un moment dat.Ai fost la ea de atatea ori sa-ti ceri iertare si a refuzat.Ce cale a mai ramas? Tot ce poti face acum:
-lasa sa treaca timpul si vezi daca te va cauta;
-continua sa iti iertare prin diferite metode pana va ceda;
-incearca s-o faci geloasa, nu iti infripa o alta relatie noua, ea ar putea face la fel, doar incearca sa pari ca te dai la altele;
-stai alaturi de ea chiar daca nu-si doreste asta, fi mereu in preajma ei si inspira-i incredere de la distanta.

In afara de aceste posibile variante de a impaca-o nu gasesc altceva.Procedeaza cum crezi.

O sa mai incerc odata zilele astea inainte de revelion, daca nu o sa astept sa incepem iar cursurile si o sa ma intalnesc cu ea la scoala. Altceva nu prea vad ce pot face.

Mai bine ai astepta. Poate supararea ei va trece. Sper sa va impacati. happy

De asteptat imi e ca daca o sa astept prea mult, adica sunt cam 2 saptamani pana atunci sa nu zica apoi ca nu imi mai pasa si ca nu mai vreau sa fiu cu ea... Multumesc :3

| OnEaNdOnLy explică:

Imi pare rau daca pe tine pentru asta te-a parasit si esti frustrat, dar nu comenta doar ca sa te aflii in treaba.

| OnEaNdOnLy explică:

Si unde o vrei, in gura sau cum?

| OnEaNdOnLy explică:

Pofta buna