Daca stai sa tragi concluziile din intrebare ta, realizezi deja care e problema.
Si anume:
Ai tupeu=Ai fete
Esti timid=Nu ai fete
Explicatia, e simpla, tipi aia cu tupeu, deschid gura, si, chiar daca din 7 cuvinte spus, 6 sunt prostii au mai multe sanse sa gaseasca o fata, decat tu, baiat timid, care nu deschizi gura.
Cam asta e problema la tine.
Cand esti timid, ai rezervari, iti e teama de esec, de ce poate crede lumea, astfel incat iti suprimi acesta libertate, pur si simplu, eviti sa ai un contact cu ele, si, chiar cand iti faci curaj, cel mai adesea datorita lipsei de incredere (pe care o castigi vorbind cu fetele) reusesti sa esuezi deoarece nu stii ce sa zici cat sa starnesti putin interes din partea lor.
Nu are rost sa aprofundam, timiditatea e problema la tine.
Incearca sa-ti faci curaj, sa castigi incredere de sine.
Ce-ti lipseste?
De ce ai nevoie pentru a avea incredere de sine?
Gandeste-te bine la aceaste doua intrebari.
Odata aflat raspunsul, incearca sa rezolvi aceste lipsuri.
Trebuie sa ai incredere in tine.
Unii castiga increderea de sine prin aspect.
Altii castiga increderea de sine prin bani si chestii materiale.
Altii castiga increderea de sine prin invatare, prin dezvoltare persoanala.
Asta trebuie sa faci si tu pentru prima data, sa capeti incredere de sine, astfel incat sa poti scapa de timiditate.
Eventual, o alta idee, strangi 50-100 de lei, si pleci in alt judet, acolo abordezi fete, incerci sa o faci in diferite moduri.
Incerci sa faci pe amuzantul, incerci sa faci pe seriosul, pe misteriosul, si asa mai departe.
Apoi incepi sa le combini intre ele, si, respectiv, sa vezi cum trebuie sa le alternezi in functie de fetele cu care vei avea de aface.
Ce castigi daca faci asta? Ei bine, asa vei vedea ce modalitati de abordare functioneaza, si respectiv, care e marja acestora.
Tot asa vei incepe sa mai citesti si fetele si gesturile lor, astfel incat sa stii ce si cum trebuie sa spui, sa te comporti pentru a avea succes.
Iar daca esuezi, nu ai ce pierde, sansele sa intalnesti aceea persoana a-2-a oara sunt foarte mici.
Acestea sunt principalele avantaje.
Principalul dezavantaj, sunt acei bani pierduti, insa, la varsta ta, nu cred ca 100 de lei conteaza chiar atat de mult.
Ele cauta bataie chin samd, pe noi ne refuza sau fac misto ca santem mamaliga pe langa ele. Nu pot sa imi bat joc de un copil (aia are niste parinti de aia zic copil) cum zicea cineva mai demult. Mi-am dat seama ca singur si cu bani o duc mai bine m-am descurcat sa emigrez si sa ma stabilesc in alta tara acum urmeaza sa fac o ipoteca si altceva nu imi trebuie, asteptam sa vina robotii pentru a ne face companie, sa ne faca fericiti prin glume si sex sigur o sa se ajunga si acolo. Omul mai mult rau produce decat bine incredere nu poti avea in nimeni
Nu sunt chiar 70% cum spui dar mai sunt si relatii nasoale.
Ca sa ai o relatie serioasa nu trebuie sa cauti in disperare, cand este timpul se intampla pur si simplu.Cred ca este suficient sa socializezi si sa cunosti oameni iar pe urma toate vin de la sine.Important este sa te comporti cum trebuie cu persoana de langa tine.
Daca ai avut pana acum deja 3 relatii, indiferent de care, nu vad nici un motiv sa nu-ti mai poti face si altele. Ai mai avut, deci stii ca se poate. Ca n-au tinut, asta-i treaba, nu a fost sa fie, nu ai avut cu cine sau nu stia ce vrei sau nu stia ce vrea. Acum daca stii ce vrei si stii ca se poate, concluzia e ca nu te retine nimic. Ce treaba are cum sunt alte relatii si cu relatia sau relatiile tale? Deci... cum reusesti? Simplu, cum ai mai reusit si in trecut.
Tu incearca sa depasesti timiditatea. Dar trebuie sa te gandesti ca trebuie sa fii tu insuti. Asa vei afla daca acea persoana te place cu adevarat sau nu. Daca vei gasi subiecte de vorba interesante, probabil n-o sa mai fii timid. Bafta!