| alexalexmarian a întrebat:

Salutare draga comunitate. Am o mare suferinta si as vrea s-o impartasesc aici. M-am despartit de iubita mea acum 3 saptamani, pe motiv ca ea crede ca am inselat o dar eu doar am dat martisor altei fete( fara sa-i spun si cand a vazut conversatia cu fata aia la mine pe telefon, am sters o dupa, m-am panicat de reactia ei, nu am inselat-o, in conversatie erau 10 mesaje in care imi multumea). A vrut sa-mi dea o alta sansa dar am mintit faptul ca nu m-am întalnit pe drum venind spre facultate cu o alta prietena, cu care n-am nici o treaba, n-am vorbit de 2 ani de zile si doar am mers impreuna pe drum spre facultate, fiecare cu masina lui. Si in timpul asta, ii mai parea rau, am avut festivitatea de premiere la facultate, a venit si m-a luat in brate, am facut poze, am vazut ca avea cu mine poza in portofel, a venit si banchetul, unde s-a mai racit dar tot am facut o poza impreuna. Iar apoi n-am mai avut contact o saptamana, moment in care a nascocit un plan cu o prietena de a ei de a ma face sa ma simt cum s-a simtit ea cand a aflat ca "am inselat-o"( asta crede ea), si mi-a zis ca vorbeste cu alt baiat, si ca atentia ei e concentrata asupra lui. Cand am aflat asta am insistat, am rugat o sa ma blocheze peste tot, ca daca as fi facut-o eu, o deblocam, intr-un final m-a blocat si dupa am mai vorbit pe mail, unde mi-a zis ca ala era doar un prieten si ca a facut asa doar sa ma simt eu naspa. Acum am tot rugat-o sa ma deblocheze inapoi, vreau sa pastrez-o prietenie cu ea, sa-i fiu alaturi sa o ajut, dar nu vrea. I-am luat si niste flori criogenate si nu le-a primit si i le-a dat unei prietene de a ei. Mi-a zis sa nu-i mai fac scrisori ca ajung direct la gunoi. As vrea totusi sa mai pastrez legatura cu ea, a fost prima mea iubire, sunt distrus. M-a lasat intr-un moment important fiind ultimul an la facultate si cu sesiunea si cu licenta, nu stiu cum as putea sa o aduc inapoi.

44 răspunsuri:
| alexalexmarian explică (pentru ioana748):

Da, mi am dorit mereu sa nu mi mai povesteasca de el tot timpul, adica toata viata ei sa se rezume la fostul ei. Sa mi spuna ca se oftica( nu mai tin minte exact cuvantul) ca el s-a realizat, ca are un serviciu frumos, ca in curand o sa si ceara iubita de sotie, si ea e singura( dupa ce ne despartisem in primele zile). Si tot era interesata de el, ca ce vorbeste de ea, si eu ii tot spuneam, dar nu trebuie sa te intereseze daca te vorbeste de rau, asta spune mai multe despre el ca om, nu despre tine, tu trebuie sa ti vezi de treaba ca lumea care te cunoaste stie cum esti cu adevarat si nu conteaza parerea oamenilor. Dar nu intelegea asta.

| Anonim240 a răspuns:

Când am inceput să citesc, credeam că scrie un copil de generală. Se vede clar imaturitatea voastră de la o poștă. Părerea mea e să vă mai maturizați și după să aveți relații, că e jale… Nici nu am putut citi tot din cauza absurdității poveștii…Dacă nu te vrea, las-o, nu are rost să te rogi, mai ales după ce imatură pare… și tu nu mai zic, la fel de imatur dacă minți și pe lângă asta te mai și rogi de cineva să vrea să fie cu tine…

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Salut.
Spune-mi aici daca nu poți da mesaje.

| alexalexmarian explică (pentru HUAWEHUAWE):

I as da mail asa, dar il ignora, i am explicat chestia asta de nu stiu cate ori, imi zice ca n are incredere in mine, mi-a spus de mult treaba asta, dar eu niciodata nu i-am dat suspiciuni pe treaba asta, nu am vorbit cu alta fata, se uita in telefonul meu oricand avea chef si nu avea ce sa gaseasca. Nu vrea nici macar sa fim prieteni, ca pastrand legatura poate mai erau sanse pe viitor.

| sabin89 a răspuns:

E, ale tinereții valuri...

| ioana748 a răspuns (pentru alexalexmarian):

Interesant, nu a fost prea usor pentru tine bag seama. In cazul acesta, poate este timpul sa te desprinzi si sa ti iei frumos la revedere. Cu siguranță ea trece printre o criza, dar nu referitoare la tine ci la acel fost.Sincer, daca te iubea cu adevărat uita de fostul si viata lui
Acum si tu ar trebui sa uiti de ea si viata ei. Neimportant cum doreste ea sa traiasca, viata merge inainte. Nu cred ca ti ai dori in continuare sa traiesti in umbra vreunui fost.
Bine, poate pe omul acela chiar nu l intereseaza viata ei si daca o face cineva fericita sau nefericita, asta este in capul ei.
Acum, poate si pe tine te deranjeaza putin egoul ca nu ai fost tu acela care a pus punct ci ea. Dar nu are absolut nici o importanță, important ca s-a încheiat un capitol care nu ti aducea prea mare fericire. Un surogat de relatie care la un moment dat ar fi luat sfarsit oricum. Sansa a fost de partea ta. Acum stii cam ce doresti de la o partenera de viata. Daca nu stii exact scrie ti undeva, dar sa fii sincer cu tine. De asemenea ai mai invatat cate ceva despre femei, o experiență in plus nu strica, din toate punctele de vedere.
O relatie pe termen lung sau pe viata nu este floare la ureche. Si ideal este ca atunci cand esti atras de altcineva sau simti ca nu mai merge, sa inchizi si sa mergi mai departe.
Insa atunci cand te hotărăști sa ai o familie si copii cu o femeie, sa fii sigur ca ea este aceea si sa fii responsabil, pentru sufletul amandorura.
Acum, stiu ca doare. Este ceva intre durere de ego si suflet, dar cu timpul totul trece.
Dupa ce termini cu licenta ai sa te simti mai bine si implinit ca ai bifat un punct important pentru viata ta.
Ea va fi istorie si atat. Apoi, vindecat fiind, te bucuri de tine si realizările tale o perioada, asa de unul singur. Caci si singuratatea are farmecul ei, iti da ocazia sa te gasesti pe tine.
Dupa aceea te uiti in jur si incerci o relatie bazata pe iubire, respect, incredere.
Daca gasesti o fata compatibila si responsabila, care sa aprecieze in primul rand omul de nadejde din tine, mergi mai departe. Pana sa te muti cu cineva, ar trebui sa fie ceva etape de cunoaștere inainte.
Insa pana atunci, ideal este sa fii total independent si pregatit pentru intretinerea unei familii.
SI fata aleasa sa nu te foloseasca in nici un fel, sa fie echilibrata emotional, sa nu planga dupa vreun fost, sa o intereseze doar despre tine si pe tine doar despre ea.
Insist in ideea ca sansa a fost de partea ta si bafta multa cu licenta.
Problemele de ordin emotional nu au nici o legatura cu pragmatismul vietii.
Sunt chestiuni diferite si trebuie sa ai grija de prioritati.
Nimeni nu va avea grijă de prioritatile vietii tale in afara de tine.
Asa ca scrie din nou, cu liniuta, ce prioritati ai la ora aceasta.
Si ia uite cum apari tu in primul plan si nu este ceva rau.
Am auzit si eu o vorba misto la un tip destept, Tukaram pe numele său si o dau mai departe.
Sa incercam sa traim fara atasamente si asteptari.

| dullcat a răspuns:

Buna.E o poveste pe bune? Parca ai raspuns prea mult la fiecare incat sa fie o gluma.Uof.
Nu stiu cum sa o spun fara sa sune dur, insa voi pareti ca aveti maturitatea emotionala a unor copii de generala sau maxim liceu.Nu pare deloc ca sunteti tineri adulti, la facultate, zau asa....Mai intelept este sa mergeti fiecare pe propriul drum, nu te mai milogi de ea si las-o in pace, ca sa socializezi cu alte fete ocazional si sa oferi un martisor nu este motiv de despartire.Nici joculetele acestea stupide nu sunt acceptabile de la o varsta incolo.Hai sa fim seriosi. laughing

Cauta-ti ritmul tau si regaseste-te pe tine cel dinainte de relatie, ca sa te vindeci mai repede.Desigur ca si timpul va juca aici un rol decisiv, pentru unii e suficient cateva saptamani, pentru altii luni intregi. Orice ar fi, asa cum ai trait inainte de ea bine mersi, poti trai si acum fara ea, ai incredere ca vei supravietui si va fi bine.

| eliancodrut a răspuns:

Dupa tren si dupa femei sa nu alergi niciodata: vin altele.
Daca pentru nimicuri iti face scene, cand o sa apara probleme mai grele ce o sa faca?
Nu fi papa lapte, ca ea vrea sa te tina sub papuc. Intr-o relatie trebuie sa aiba fiecare o libertate de miscare, altfel este sufocanta.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Fata pare ca trebuie sa se maturizeze. Dai pace

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este, inveti din greseli si nu le mai repeti niciodata, fiindca gestul facut cu alta fata, a fost total nepotrivit, cand aveai deja o iubita.

Trebuie sa intelegi ca fata aia nu te-a lasat degeaba, ci din vina ta, fiindca te-ai comportat total incorect fata de ea.
Acum chiar nu ai de ce sa te plangi, fiindca ai primit ceea ce ai meritat.

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru alexalexmarian):

Am inteles.
Ai mai incercat ceva, ai reusit?

| alexalexmarian explică (pentru HUAWEHUAWE):

Nu am reusit, i am mai scris azi pe mail, mi-a raspuns cam sec si ca intelege ca s-a terminat

| AncaDorina1993 a răspuns:

Astea sunt copilării. Nu are încredere în tine deloc. Iar o relație fara încredere egal zero.
Ce să-ți mai zic, numai pune suflet pentru copile.
Îți simte în vreun fel?

Ai măcar pe cineva din interior, din anturajul ei să îți zică ce și cum.,?
Tu vrei dar ea te mai vrea?

| sofisis a răspuns:

Fereasca Dumnezeu. Las-o sa plece pentru ca e toxica si imatura. Crede-ma.