| GeorgeMihai a întrebat:

Salutare!

După cât timp fosta voastră iubită, v-a căutat pentru împăcare? Credeți în revenirea sentimentelor din partea unei foste față de cel pe care l-a părăsit chiar dacă o fosta e deja cu altcineva?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred in asa ceva!
Niciodata cand am parasit nu m-am intors inapoi.
Nu cred in ciorba reincalzita, fiindca o relatie odata rupta nu se mai poate lipii cu nimic.

Daca prin absurd apare o tentativa de imapcare, este doar o chestiune de timp pana se rupe defintiv, pentru ca oamenii nu se schimba, indiferent cat vor sau cat promit si marea ruptura apare inevitabil.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nici macar nu a incercat.Stia el cevarolling on the floor
dar ne-am reintalnit dupa vreo 18 ani si m-a scos la pizza.
Nu l-am vazut de ani, probabil e fericit undeva in lumea asta larga.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Lasand sentimentele la o parte, eu vad aici un pattern. Nu i-a mers cu urmatorul, revine la un fost. De data asta esti tu, data viitoare altul si tot asa.
Daca pui o distanta de cel putin 6 luni intre voi, vei scapa si tu de obsesii si vei gandi mai clar.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu am iubită deci nu știu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cipi1212):

Daca nu stii, este recomandat sa nu raspunzi deloc.

| 1onur a răspuns:

Eu cred cu Adevărat în iubirea Adevărată în Hristos și Dumnezeul, cea nea dăruit-o să iubim omul, inima sufletul pe care fiecarea om îl are în inima sa sufletul său!

Dumnezeul nea lăsat o inimă și un suflet să putem sa iubim cu tot cugetul nostru acea personă, acel om, acel suflet, acea inimă pe care o considerăm important/ă pentru noi în inima noastră și sufletul nostru ne este lăsat de Dumnezeu săne împărtășim, împărțim fericirea, iubirea, loialitatea, respectul între noi oamenii.

Nu iau în considerare ce spun uni oamenii, că ciorba reîncălzită sau ce vorbe și cuvinte urâte de oferit mai au,...

Cănd iubești cu Adevărat cu toată inima și tot sufletul tău un om, și acel om este sincer și loial și el la rândul său cred și consider că se poate ajunge la o relație normală și sănătosă evitând orice judecată, orice prostie legată de trecutul unui om!

iubirea Adevărată nu se judecă, se maltratează, nu se abuzează, nu se lovește/bate, și se iubește cu Adevărat cu toată inima și cu tot sufletul.

| Ryumex a răspuns (pentru 1onur):

Ai iesit de la obreja recent?

| 1onur a răspuns (pentru Ryumex):

Iubirea lui Hristos și Dumnezeul nu se poate măsura doar el ne poate mântui cu Adevărat doar el ne poate ierta cu Adevărat.

| Ryumex a răspuns (pentru 1onur):

rolling eyes

| 1onur a răspuns (pentru Ryumex):

happy.

| Yurisa a răspuns:

Eu cred că încă speri să vină înapoi la tine laughing Treci peste, așa e cel mai bine. Personal, nu m-am întors și nici nu mă voi întoarce la un fost - never ever

| c4nd4leante a răspuns:

Nu.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

"Credeți în revenirea sentimentelor din partea unei foste față de cel pe care l-a părăsit" nu.
"chiar dacă o fosta e deja cu altcineva?" nu^2.

| ninuku a răspuns:

Depinde de ce-ai facut. Daca foste e deja cu cineva, ori nu te-a iubit ori nu te-a iertat pentru ce-ai facut. Daca astepti sa vina ea la tine nu ai nici o sansa.

| DandG2304 a răspuns:

Ciorba reincalzita nu are acelasi gust. La fel si relatiile. De ce v-ati despartit initial? Era curioasa daca era mai bine cu altul, a vazut ca este mai rau si te vrea inapoi?
Eu am fost genul care s-a impacat cu fostul si a mers mereu din rau in mai rau. Deci nu recomand.

| Valentina9904 a răspuns:

Te caută daca se desparte ăla de ea? dar ai grijă