Fi putin rece. Nu te lasa sa o saruti? Nu o mai saruta deloc. Refuza sa iasa afara? Nu o mai invita o vreme. Mai baga in seama alte fete amice ceva. Iesi cu baietii la o bere. Nu mai sta ca un catelus in lesa ei. Esti si tu barbat. ai ceva de care esti mandru, putin mai jos...sti tu. Veziti de viata ta o vreme si se intoarce. Daca nu se intoarce nu te iubeste
Iti spun eu solutia, desteptii care fac cacaturi de genul asta trebuie invatati minte... da-i de inteles prin orice metoda ca poti oricand sa ai pe altcineva, daca poti flirteaza cu ceva prietena de a ei ca o sa si crape de ciuda, sa vezi cum o sa te caute pe urma, pe mess sa nu mai faci magaria sa intrii de fiecare data tu pe ea ca chiar se invata si devii o prada usoara, nu mai esti interesant, schimba rolurile si tine-o tu din scurt, raspunde-i scurt si rece...
Poti schimba cursul la treaba asta
Tot ce au zis Mann02 si Asiryx este adevarat.
Fa asta si o sa vezi cum se intoarce roata.
Daca nu merge asta e nu o mai intereesezi sau are ea vreun motiv, dar eu nu cunosc nicio fata normala la cap care sa nu fie geloasa daca o tii din scurt.
Se intoarce ea la tine daca faci asa cum ti sa spus.Totul este atractia
Fii atent dupa toate povestite de tine as spune 1ca ai cam facut-o geloasa si ca o aduce pe prietena ei din acest motiv sa vada daca te uiti mai mult la prietena aia decat la ea, daca pe ea nu prea o bagi in seama etc.2ca a avut o cearta in familie si ca tatal ei nu prea vrea ca ea sa aiba o relate acum si crede-ma si al meu (tata) e la fel pentru ca si eu tot a 8 a sunt si e fffff greu si cu siguranta tatal ei ii vrea doar bunele.SAU 3. u esti prea pisalog si ei ii place sa fie mai libera sa nu fie tinuta din scurt pentru ca din cate am inteles din spusele tale e destul de tinuta din scurt si acasa. Acum nu stiu care din cele 3 motive ar putea fi dar poate fi care putin din fiecare u incearca si daca e dupa un timp sa imi dai si mie un mesaj sa vad cum v-a mers k?