Mai i portant e sa discutati pe fata: tu vrei sa avem o relatie bazata pe fidelitare si incredere, sa nu ne inselam, sa fim intotdeauna sinceri? Dragoste ( spunea cineva) inseamna sa ramai langa cuvantul pe care ti l- ai dat.Noi nu ne verificam telefoanele desi ne stim parolele dar nici nu s- a intamplat sa il sune cineva si sa ezite sa imi spuna cine a sunat si ce a vrut, sau daca i- a facut cineva avansuri mi- a spus totdeauna si eu daca cineva a vorbit nepotrivit. Daca esti o persoana credincioasa fidela principiilor Creatorului inclusiv in ce priveste fidelitatea in casatorie nu ai treaba cu gelozia.
Nimic.
Nu e treaba ta să-ți bagi nasul acolo. Are ea un alt loc unde ar fi mult mai fericită dacă l-ai apropia... și ai saruta-o.
Nu mai verifica nimic, ca oricum daca vrea te fenteaza, si tu la fel daca vrei, ai fenta-o, deci nu se pune problema asa, vezi de relatie si atat timp ca e f okey ea cu tine, atat sa te intereseze, in rest nu conteaza ce face sau ce ar face.
Normal ca se sterg mesajele si nu le mai vezi, sau parteneru poate avea alt telefon cu alt nr de care celalalt nu stie, si asa isi face de cap.
Ideea e ca daca va placeti si e okey intre voi, sa nu va intereseze altceva, ca nu are sens.
Daca e ok relatia, ce te intereseaza altceva ce face ea sau nu face?
Iti zic eu ce sa faci.Cumperi o camera din aia gen priza,sau gen incarcator ca nu-i scump,bagi in priza,arata ca si cum ar fi un incarcator bagat in priza,cauti din ala si cu volum,apoi zici ca pleci pe afara,si asculti,vezi pe cine suna ce vorbeste.
Ai dreptate nu are rost sa pierzi timpul cu ea aiurea,te tine sa fie acolo,asta pana da de unu cei convine ei.
Odata ce tu ai venit aici sa te plingi, asta arata ca tu nu ai pe una, ca de ai fi avut ai fi tacut, ai fi mers pe burta deci ea e aia care mai da si la altii, vorba vine.
Deci nu verifici prin telefon verifici sa vezi ce face cand este singura, tu spui pleci cu baietii stiu si eu unde si cand colo esti afara pe telefon uitatndute la ea cum flirteaza cu bagabontu
Iti recomand sa puneti punct relatiei, daca intre voi doi nu exista incredere. O relatie sanatoasa nu poate functiona asa.
Relatia fara incredere este de scurta durata. Tocmai pe incredere intre parteneri se bazeaza o relatie.
Ti-as recomanda sa renunti la gelozie si sa iei o doza buna de incredere. Daca nu poti, renunta si la iubita. Asta nu e relatie.
Pentru @Jassmina:
Ai inteles... pe jumatate. Si el este gelos. Poate mai mult decat ea din moment ce intreaba ce lucruri ascunse sa verifice.
Unde este gelozie acolo este iubire mare nu-i nimic greșit ca sunteți geloși unul pe altul așa sunteți voi doi nu este nimic greșit in asta doar nu o dați in extreme și altele trebuie sa înțelegeți ca voi doi simiti și veți rămâne doar voi doi acolo este exista iubirea adevărată existat și soluție întodeauna iar soluția este sa stați sa vorbiti sa discutai toate probleme pe care le aveți voi doi nu trebuie sa știe alți sau altcineva probleme pe care le aveți voi doi stați și vorbiti
Fa tu primul pas spune-i uite eu sunt gelos omule sau cum îi spui tu ei și uite pe mine ma deranjează asta cei de făcut? Ce crezi ca ar trebuie sa facem?
Dacă și ia este gelos ca tine o sate înțeleagă și o sa vezi ca totul o sa fie bine
Nu va certați nu ga contraziceți aiurea din nimic nu-și au rostul certurile scandale și alte prosti dorit sinceri cu voi fiți loiali cu voi fiți alături voi doi orice ar fi și nu lăsați pe nimeni sa între între voi doi Nicidoată
Gelozia este boala, nu iubire. Cel putin asa spun cercetatorii.
Gelozia apare atunci când cineva pe care iubești tu enorm de mult fără condiție din toata inima si tot sufletul cu adevărată și cineva se leagă sau se uita la ace inima pe care o iubești cu adevărată
Lasă ma cu rahaturile la cercetători aia.
Daca tu debitezi rahaturi, nu toti o fac.
Tu ai citit ce ai scris? Eu nu am inteles nimic. E o fraza agramata si anagramata.
Pai cu siguranta aveti 14-15 ani. Intr o relatie nu e normal sa verifici. Totul trebuie sa vina de la sine si sa ai incredere... nu sa verifici. Copii puștani care se combina mai devreme de termen si se cred indragostiti
Logoditi la 15 ani, nu stiam ca este legal.
Îți recomand să lăsați naibii prostiile. Sa mergeți în drumeții, concedii, sa vă distrați sa vă bucurați de voi. Lăsați prostiile deoparte că așa o să trăiți indiferent cu cine o să rămâneți.