| Anonim200001212 a întrebat:

Salutare!
Exista vreo modalitate de a gasi pe cineva pe Facebook fara sa stii numele persoanei respective, doar sa zicem din jurul unui jud. anume?
Mai detaliat, azi jurul orei 15:00 eram in Focsani la Biroul pentru pasapoarte. Acolo era o fata, cat timp am stat acolo(aproximativ 1 ora) ne aruncam priviri unul altuia, dar niciunul nu a indraznit sa "se bage in seama" si as vrea sa gasesc fata respectiva.
In cazul in care este pe site aici(desi sansele sunt slabe) o sa dau cateva detalii: par saten, blugi bleu cu cateva taieturi, tricou tot un bleu inchis.
Daca puteti sa ma ajutati cu partea legata de Facebook dau funda.
Multumesc!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cum ai vrea sa gasesti pe cineva care nici nu stii cum o chema, de unde e samd? Facebook ul asta nu e SRI totusi

| Dalmore a răspuns:

Nu, si nu mai lua asa in serios niste priviri, probabil te-a si uitat deja.

| Anonim200001212 explică (pentru Dalmore):

Sa nu se inteleaga ca sunt un disperat care n-are ce face. Eu nu iau in serios lucrurile/gesturile marunte, dar din partea ei nu erau doar priviri, trecea pe langa mine fara motiv si se uita insistent cand trecea, iar la un momendat s-a oprit langa mine, a oftat si a asteptat cateva secunde, iar eu prost nu i-am zis nimic...

| Dalmore a răspuns (pentru Anonim200001212):

Poate aveai un muc pe fata si ii era rusine sa-ti zica.

| Ionut58282856 a răspuns:

Https://playtech.ro/......oti-pasii/
Daca nu merge copiaza link-ul iar daca nu merge nici asa cauta pe goagăl. Dar daca ea nu a mentionat localitatea pe Facebook inseamna ca nu o poti gasi.

| Marcelian43 a răspuns:

Nu exista modalitati.