| UnchiulRamiz a întrebat:

Salutare! Fetelor ati accepta ca iubit pe cineva care poarta aparat auditiv? Ma intereseaza si parerea baietilor, daca ar vrea o prietenie cu o asa persoana.

Răspuns Câştigător
| Mindfulness a răspuns:

Ar accepta frate,nu îți mai face griji! Fetele astea sunt proaste,adică astea care te ostracizeaza că ai un defect,sunt prost educate,mamele lor care nici ele nu sunt educate la rândul lor nu le-au educat! Și ele au defecte nu doar tu! Eu te știu,ești un băiat cu bun simt cum nu am mai văzut la nimeni! Nu le mai zi ce probleme ai că nici ele nu îți spun ție că au kilometrajul dat peste cap, și că au intrat jumate de oraș în ele! Nu știu cum ești în realitate dar din ce am văzut tu ai mult bun simț! Daca erau toți oamenii ca tine toată lumea avea o părere bună despre noi ca popor! Tu ești un băiat bun nu meriti sa trăiești într-o țară cu oameni care sunt plini de prejudecăți! La multe din păcate le plac cocalarii, și cei care se comporta urat cu ele și le batjocoresc! O sa își bata joc și de tine daca te vede bun!
Fă-ți o freză mișto, poarta haine mișto și nu te mai gândi la defecte. Daca te gândești doar la defectele tale înseamnă că ai anxietate și ai o stima de sine scăzută, ele te simt și te vor evita. Trebuie sa afișezi confidenta.

15 răspunsuri:
| mircea20039qjri a răspuns:

Ba într-o prietenie adevărata lucrurile de genul efectiv nu contează. În ziua de azi, da foarte mulți se iau de cei care sunt diferiți pentru a primi validare din partea unui grup de indivizi. Ăsta e cel mai slab lucru pe care îl poți face. Ideea e sa îți găsești niște prieteni care nu sunt nici cei mai ciudați (si își i-au bully in fiecare zi), dar nici aia cei mai jmecheri mereu pe anturaj. Trebuie sa ai mare grijă in ziua de azi cu persoanele în care alegi sa te încrezi. Ai grijă

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da, de ce nu? Atata timp cat are aparat auditiv care ii remediaza problemele nu vad nimic care sa ma incurce.Sunt persoane care se afla in scaun cu rotile si tot au iubite.Multi nu vor crede asta dar... sufletul chiar conteaza.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da. Ce are? De ce sa nu? Pana la urma nu e vreo bola ce se transmite...cine nu accepta...fițehappy

| Cinic a răspuns:

Cu siguranta aș accepta!
Fii loiala
Fii prietenoasa
O zi pe saptamna lasa-ma sa beau bere si sa ma uit la ufc si filme horor si sa ascult muzica.
Si faci ce vrei cu mine, la naiba poate sa fie si mută, o pot iubii si respecta.
Edit : era intrebare doar pentru fete, scuze... laughing

| Delia243 a răspuns:

Pentru foloase cu siguranță.

| Pricosmin a răspuns:

Este o întrebare care se leagă de perspectivele fiecăruia, dar în esență, utilizarea unui aparat auditiv nu ar trebui să fie un factor care să afecteze dorința de a avea o relație sau o prietenie cu cineva. Iată câteva gânduri pe această temă:

Din perspectiva PROBABILA a fetelor (în relații):

Empatie și deschidere:
Majoritatea fetelor pun accent pe personalitate, caracter, valori comune și capacitatea de a construi o conexiune emoțională.
Aparatul auditiv este doar un detaliu fizic, care nu definește cine este persoana.

Percepție pozitivă:
Mulți oameni admiră persoanele care își acceptă vulnerabilitățile și au grijă de sănătatea lor. Un aparat auditiv ar putea fi văzut ca un semn al responsabilității.

Piedici sociale?:
Dacă cineva respinge o persoană doar din cauza aparatului auditiv, probabil că problema nu este aparatul, ci lipsa lor de empatie sau înțelegere.

Din perspectiva PROBABILA a băieților (în prietenie):

Prietenia nu ține de detalii fizice:
Prietenii adevărați apreciază loialitatea, respectul și interesele comune, nu detaliile legate de aparență sau sănătate.

Interes pentru diversitate:
Mulți băieți văd în astfel de situații o oportunitate de a înțelege mai bine lumea altcuiva. Aparatul auditiv poate deveni un subiect care apropie oamenii.

Aspecte universale:

Stigmatizarea scade:
În societatea modernă, acceptarea diversității este din ce în ce mai mare. Un aparat auditiv nu mai reprezintă o barieră, ci este perceput ca o normalitate.

Conexiunea emoțională contează mai mult:
În relații sau prietenii, ceea ce rămâne important este felul în care persoana te face să te simți și cum vă completați reciproc.

Concluzie:

Majoritatea oamenilor maturi emoțional nu ar avea nicio problemă să accepte o relație sau o prietenie cu cineva care poartă aparat auditiv. Dacă există cineva care te respinge pentru un astfel de motiv, atunci probabil acea persoană nu este potrivită pentru tine, iar timpul tău merită investit în cei care te acceptă pentru cine ești.

| nukeyly a răspuns:

Lumea e plina de oameni diferiti, fiecare e altfel, ai din ce alege, numa Hitler voia blonzi cu ochi albastri plutitiori da nu i-a iesit in universul asta. Toti oameniii au o pasarica la bord sau stoluri de lacuste, daca vrei utopie ia-ti ceva A.I. aparent, da si asta se poate intorce 180.

| 34HollyMolly a răspuns:

Cind iubești nu contează, până la urmă asta nu a fost decizia ta să nu auzi iar dacă ești mai special nu ai de ce să te rușinezi pentru asta?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nimeni nu e perfect.
Daca porti aparat, inseamna ca ai grija de tine si nu ai vreun impairment. Nu ai vreun handicap.
Altii poarta aparat dentar, altii proteze. Nimeni nu e perfect, conteaza caracterul omului.

| UnchiulRamiz explică (pentru 34HollyMolly):

Fete am vazut ca au relatie si nu au aparat auditiv, au implant cohlear ce e mult mai grav, practic cand nu il poarta nu aud nimic.

| KovacsB a răspuns:

Daca batranelul are bani se accepta, daca nu sa-si caute una cu o hiba ceva sa fie eglitate.Una care da bazini zgomotoase, opreste aparatul si a rezolvat.

| UnchiulRamiz explică (pentru KovacsB):

Da cine a mentionat ca e batran? Poate sa fie la vreo 40 ani asa, tot banii conteaza?

| gabicoo a răspuns:

Da! Dacă este milionar in euro.

| Mosotti a răspuns:

Da, de ce nu? Nu m-ar deranja cu nimic daca imi place de persoana respectiva si ma inteleg bine cu acea persoana.

| TimberWolf a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Eu am suflet de laptop!