| Bloock a întrebat:

Salutare. Ieri a fost pentru prim data când am plecat de acasă, mai exact din România în Irlanda și îmi e foarte greu sa ma abțin sa nu plâng și sa nu-mi fie dor de familie și iubita mea. Ceva ce m-ar putea ajuta sa scap de starea asta?

Răspuns Câştigător
| Alex1322 a răspuns:

Roagate la Dumnezeu.

21 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-a inventat Whatsapp. Suni cu imagine si-i vezi, si discuti cu ei. Cauti un WiFi free, te loghezi si gata. Altceva nu ai ce face decat sa te uiti la poze sau sa-ti omori timpul liber pe computer.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Să plângi până îți trece. Apoi vorbești la telefon cu ea și cu ei.

| mihai69 a răspuns:

Cu whisky ai încercat?

| Bloock explică (pentru mihai69):

Nu consum alcool happy

| mihai69 a răspuns (pentru Bloock):

Cu atât mai bine.

| CleanHeart a răspuns:

Am fost și eu în situația de genul dar vorbeam prin mesaje sau prin video call și trecea dorul

| DovleacTurbat a răspuns:

Ți ai depășit zona de confort.
Nu ceda.

| Bloock explică (pentru DovleacTurbat):

Cu mult am depășit-o, încerc sa nu cedez

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Bloock):

Presupun că lucrezi acolo, dacă e totul în regulă sa nu faci prostia sa te întorci datorita 'dorului'. Am pus dorul in ghilimele, deoarece (cred eu) că această stare ți-o amplifici tu singur datorita gândurilor și faptului in sine că te vezi singur printre străini.

| Bloock explică (pentru DovleacTurbat):

Da, de maine incep lucrul aici si ai perfecta dreptate de parca m-ai cunoaste și mi-ai citi gândurile. Chiar în seara asta vorbeam cu mama la telefon și ii spuneam ca as veni acasă. Îmi e sincer rușine sa ma deschid aici fata de tine, de toți chiar dacă suntem doar niște nume aici ma simt jenat sa spun asta ca băiat.

| Daz01 a răspuns:

Dacă simți să plângi, fă-o, nu este nicio rușine să ai momente de slăbiciune. Într-adevăd, dorul de casă, de familie și prieteni este copleșitor, iar dacă mai adaugi și singurătatea și faptul că ești străin între străini cu atât mai greu. Eliberează-te, vorbește constant cu persoanele dragi și ia-ți cât mai repede iubita la tine. Succes.

| Bloock explică:

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și care au inteleles problema și nu ma critica sau judeca

| Vklaus a răspuns:

Sigura soluție este sa îți faci prieteni