| GL88 a întrebat:

Salutare
Imi cer scuze dar nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea
M-am certat foarte urat cu prietena mea aseara si intr-un moment de nervi m-a blocat si pe facebook.Nu conteaza motivu se mai intampla intrebarea mea e urmatoarea.
Faza e ca ea are o pagina pe facebook dedicata fetelor (cu machiaje haine etc). Vream sa va intreb daca pe facebook m-a blocat si nu imi mai poate vedea profilu, de pe acea pagina care o are ea pentru fete imi poate vedea profilu de facebook, activitatiile, pozele etc?

9 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Da, cu conditia ca profilul tau sa fie public, sau daca nu esti public conditia este ca tu sa fi dat like/add (depinde cum e facuta) la acea pagina.

| Latinmoon a răspuns:

Atata timp cat te are la block este ca si cum ati fi 2 staini.
Daca te va scoate de la block o vei putea gasi din nou doar ca va trebui sa-i trimiti sau sa iti trimita cerere daca vreti sa fiti din nou prieteni.
Te pup! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de setarile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le am cu facebook dar mai bine i-ai da un sms. Succes.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

M-am certat foarte urat cu prietena mea aseara si intr-un moment de nervi m-a blocat si pe facebook.
---------------------------------------------------

Iti dai seama ce tragedie, te-a blocat pe facebook. Mai bine iti taia 2 degete sad

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Salut! Depinde de setarile tale de la facebook, dar cred ca poate sa te vada. Si nu lasa orgoliul sa va desparta definitiv! Du-te la ea, da-i sms-uri, sun-o, cere-ti scuze si impacati-va!
Sper sa va fie bine din nouwinking
Bafta multa! fundita?

| Adryan17 a răspuns:

Daca te are la prieteni da. Te poate vedea de pe al 2-lea facebook al ei.

| Woman2Womanro a răspuns:

Ar trebui sa te poata vedea, daca nu te-a blocat si de pe al doilea cont.

| leomessi2234 a răspuns:

Mama iti dai seama! Dal draaaaaccuuuuu de facebook. Daca sta la parter sau 1/2 du-te la ea la geam(1/2 poti doar daca stii parkour sau sa te cateri) dai smsuri. Sun-o...