| raulrott a întrebat:

Salutare. Imi place de o fata de ceva timp si cred ca si ea ma place dar am ramas blocati la salutat si discutii banale (ea le incepe mereu). Problema e ca eu e ca nu am mai avut iubita pana acum (ea a mai avut) si nu stiu cum sa o abordez. Puteti sa imi dati sfaturi detaliate despre cum sa procedez? A doua problema e ca sunt si vrigin si nu sunt nici prea dotat (o am de 12/13 cm) si mi-e ca nu are rost ca nu o sa fiu in stare de nimic daca am succes cu ea si se ajunge la contact sexual. Imi fac eu griji din nimic sau? Sincer nu mai stiu ce sa fac ce sa cred.

6 răspunsuri:
| Mircea08 a răspuns:

Problema e in creier la tine. Scoateti prostia din cap ca fetele au nevoie de vreo dotare speciala. Vezi ca tu te subapreciezi - lasa fetele sa te vada asa cum esti pentru ca ele asta vor sa vada nu un inchipuit cu care nu poti lega doua vorbe. Succesul la fete se bazeaza pe doua legi :
1) cauta sa te dezvolti in permanenta din punct de vedere fizic, intelectual si sufletesc
2) compota-te asa cum esti, NATURAL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene,nu stiu ce varsta ai, dar dimensiunea de numai 13 cm nu este de ras. Iar inainte sa mergi in pat cu o fata, mai intai trebuie sa o cunosti foarte bine. Iar fata bineinteles trebuie si ea sa te iubeasca cu adevarat ca sa iti accepte aceasta dimensiune pe care tu o consideri mica. Vezi ca sunt doua genuri de fete : fetele cuminti si fetele cu moravuri usoare.
O fata cuminte nu va rade niciodata de dimensiunea ta, cand fata cu muravuri usoare va rade in hohote si crede-ma ca poti intra si in depresie din cauza asta.

Sa dau un ex. :

X s-a angajat la firma Y si acolo a cunoscut o colega de munca cu care s-a imprietenit, apoi a vrut sa aiba o aventura cu ea. Totul a fost ok pana el s-a dezbracat si femeia i-a vazut dimensiunea de numai 12 cm. Femeia a inceput sa rada in hohote,el s-a intimidat, s-a imbracat si a plecat acasa.

A doua zi toti colegii isi dadeau coate si radeau pe la spate de el. Femeia, nesimtita de fire, a vorbit si cu ceilalti colegi despre proasta dotare din pantaloni. Stanjenit cum s-a simtit, si-a dat demisia si a plecat la alta firma.

Ce vreau sa te invat din asta? Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa te dezbraci in fata unei femei, mai ales cand D-zeu te-a inzestrat cu mai putin.
Iar 13 cm nu este mare problema. Sunt altii care traiesc cu micro-penis si un astfel de penis ajunge sa masoare undeva la 5 cm ( sculat ). Astia barbati batuti de soarta. Nu stiu de ce multi va autocriticati singuri si spuneti "am penis mic". Iar un penis ca al tau provoaca mai multa placere decat al altuia cu 20 cm care provoaca durere.

Bineinteles, te poti apropia si mai mult de fata. Nu mai fi asa inchis in tine, iar atunci cand te intalnesti cu ea fa-o sa rada. Si cauta motive sa va petreceti cat mai mult timp impreuna. Poti sa o chemi in oras, la cinematograf... In fine, acum e prea frig sa o mai scoti in oras. O poti invita la cafenea sa o faci sa se simta bine. Orice, arata-i ca iti pasa de ea. Fa-o sa se simta bine in prezenta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un microstromeleag nu e "nimic". Faptul ca te opreste din a face ceva in sensul a ce iti doresti de la acea tipa e un lucru pozitiv, inseamna ca ai un minim simt al ridicolului.

Ai un handicap si nu poti sa faci nimic ca sa il corectezi.

Nu-ti ramane decat sa lasi tot ce simti in legatura cu problema ta sa se dezvolte in tine si sa te impiedice sa te mai gandesti vreodata sa incerci sa obtii de la cineva ce iti doresti acum de la duduia respectiva.

Impaca-te cu situatia in care te afli si orienteaza-te spre activitati potrivite pentru tine.

| MadalinG99 a răspuns:

Salut! Nu ne-ai spus si noua ce varsta ai. Mai cu dragostea este greu, adica daca apare greu trece. Daca ea incepe sa vorbeasca cu tine este cam logic ca te place, ceea ce este foarte bine, daca si tu o placi este cu atat mai bine. In primul rand iti recomand sa o inviti in oras si sa-ti lasi emotiile acasa, pana la urma suntem oameni si suntem egali. La intalnire te duci cu un buchet de flori (ideal ar fi sa aflii ce flori ii plac). Incearca sa fi un baiat galant, ii tragi scaunul zambesti si lasi telefonul deoparte, o privesti in ochi si incerci sa discuti cu ea si sa cauti lucruri comune, nu-i spune ca o placi si vrei o relatie cu ea. Trebuie sa vada ca esti un barbat adevarat. Legat de subiecte de discutii: ce vrei sa faci cand termini liceu sau facultatea, ce planuri ai pe viitor, cum te vezi peste x ani, ce iti place sa faci in timpul liber... chestii de genul acesta. Apoi la final ii spui ca te-ai simtit foarte bine in compania ei, ca este o fata foarte placuta si ca-i multumesti pentru ca a acceptat. Dupa la urmatoarea intalnire ai sa-i spui ca o placi. Vezi ce localuri alegi, nu te duci cu fata in toate carciumile. Legat de problema ta, iti faci griji de pomana, nu iti mai pune piedici singur. Cine te place, te place si bogat si sarac si... nu-i asta problema. Iti urez multa bafta cu aceasta fata!

| DorelExpertu a răspuns:

E destul de aiurea daca tu nu ai mai avut iubita pana acum dar ea a avut, nu cred ca ai sanse in cazul asta, poate doar daca e bi, intreab-o daca e bi intai.

| Alecs11122 a răspuns:

Eu am 28 de ani si sunt virgin