anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu 2 luni o tipa mi-a dat follow si love la unele poze. Dupa ce i-am vazut si eu pozele, mi-am dat seama ca tipa era medicul la care fusesem cu un an inainte cu o problema. Am intrat cu ea in vorba, hobby-uri comune, principii comune, parea minunat. Cel putin din punctul meu de vedere. Ba chiar in perioada asta, am aflat ca i-am atras atentia inca din urma cu un an (stia cum am fost imbracat in urma cu un an la control)
Dupa cateva saptamani la finalul unei seri, am incercat sa o sarut si mi-a spus ca ma place, dar ca vrea sa ma cunoasca mai bine inainte de pasul asta. Am luat-o de mana si i-am spus ca nu e problema, sa continuam sa iesim, sa ne cunoastem, iar cand se va simti pregatita stie ce are de facut.
Totusi, dupa doar 2 saptamani de la acel moment, tipa a devenit rece. Nu-mi mai scrie din proprie initiativa, raspunde sec, citeste unele mesaje si nu raspunde, refuza toate invitatiile in oras pe motiv ca nu are timp. Pare ca si-a pierdut total interesul fata de mine, din senin.
As dori un punct de vedere vizavi de problema asta si un raspuns la intrebarea "sa continui sa o caut, sau sa o las in pace, sa renunt?'. Va multumesc!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

S-o lasi in pace

| sofisis a răspuns:

Las-o in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la ea şi vorbeşte direct. Iubirea adevrată nu începe pe Facebook sau din astea.

Răspuns utilizator avertizat
| patrik986 a răspuns:

Dude,exact asa am pățit si eu acum o săptămânălaughing Nu îi mai scrie nimic, lasă să îti scrie ea, daca nu îti scrie înseamnă că și-a găsit altul, cum a fost in cazul meu:totul a fost perfect pana cand am pățit ca tine si am aflat ca s-a combinat cu un prieten deci mda, ţeapa. În concluzie nu îi mai scrie, daca te place te va căuta.

| 420h2o a răspuns:

Eu zic s-o intrebi direct ce se intampla, face to face. Viata e prea scurta, iar tu n-ai timp de pierdut.