In tineretea unui barbat, primul etalon-femeie este mama /bunica /o matusa, cu care a petrecut mai mult timp, cu placere.
Cand ajunge la varsta adolescentei, el va cauta o "inlocuitoare" in locul femeii-etalon, iar cu timpul va gasi chiar mai multe. Daca una (din fete) se prezinta mai buna decat "idolul" din copilarie, atunci ea va lua locul "zeitei" indragite pana atunci. La fel se intampla si in continuare, cunoscand tot mai multe persoane, mai mult sau mai putin.
Cand se ajunge la o persoana care satisface cele mai multe din criteriile adunate pana atunci (si sentimentele sunt reciproce), cuplul face pasul urmator: mutarea impreuna (casnicia de proba), urmata de casnicie propriu zisa.
Daca totusi alegerea nu se dovedeste trainica, atunci cuplul va putea alege intre acomodare reciproca sau divort.
E atat de "simplu".
Dacă ea a vrut așa, asta e. Nu cred că vei penibil daca o vei căuta dar cred că răspunsul ei va fi același. E clar că ești îndrăgostit de ea. Dar nu pot spune la fel și de ea daca este îndrăgostită de tine.
Avea alte motive să te refuze și a găsit o metodă politicoasă și diplomatică.
Sfat. O treci la capitolul amintiri cu care îți vei distra nepoții.
Next, următoarea.
Si crezi ca chiar conteaza daca ai parea sau nu penibil? Dupa doar un an iti pui problema asta? Stai sa vezi cand trec 10-20 si tot la ea ti se opresc gindurile... P.S. Nu fi prost, caut-o. Incearca sa nu pari prea disperat si povestiti mai mult generalitati, fa-o sa vorbeasca despre job, satisfactii profesionale, ce ii e mai la indemina ei acum...
Ce preferi, sa pici de penibil sau sa nu ratezi sansa de a fi fericit
ca e clar ca esti indragostit, chiar daca tu nu crezi asta
si nu un mesaj, eu m-as duce cu un buchet mare de flori la ea acasa
Raspunsul meu la intrebarea mea e nu. Daca ii trimiti mesaj nu esti penibil.
Sanse de a reincalzi ciorba sunt mici. Daca vroia te cauta ea.
Ii poti trimite ceva neutru, ca sa vezi ce mai face, daca a indeplinit obictivele din cariera sau inca mai incearca. Care ii sunt planurile. Daca pari disperat, sansele sunt nule.
Sfatul meu alta... cauta alta.
Exista si varianta ca ea sa te fi mintit in legatura cu faptul "ca vrea sa se axeze pe cariera profesionala" in sensul ca eu am patit de multe ori ca fete cu care vorbeam sa nu mai vrea sa continuam din cauza ca ori nu le mai placea de mine, ori au descoperit niste chestii la mine care lor nu le convine si bagau un pretext in genu cum ti-a bagat si tie aceasta fata. Multe care mie imi ziceau acest pretext le vedeam dupa aia in relatie cu altcineva si atunci nu mai bagau acest pretext ca motiv.
Risti mai mult sa regreti daca nu o cauti decat daca o cauti, du-i de pe TPU de vorbeste cu fata aia!
Din ceea ce ne-ai povestit tu aici reiese faptul ca tu ti la ea.Se vede ca tu nu vrei sa fi cu ea doar pentru a nu fi singur, deoarece daca ai vrea sa faci asta ai fi cu prima fata care iti iese in cale. Daca chiar vrei o relatie cu ea, eu zic ca poti sa-i dai un mesaj.Dar tine cont de faptul ca daca ea ar fi vrut sa fiti din nou impreuna, ti-ar fi dat ea prima mesaj.Dar cu toate acestea, nu cred ca pierzi nimic daca-i dai un mesaj. Daca nu-i dai acum poate mai tarziu va fi prea tarziu si vei regreta ca nu ai incercat.Bafta si curaj!