Tu vrei un "ménage a trois"?
Daca are un iubit, si se inteleg bine, tu ce mai vrei? Sper ca nu "o mozoleala pana maine" ca sa-ti treaca.
Dacă este în cuplu, ce rost mai are sa te gândești la ea. Daca te iubea, se despărțea de el!
Și, tu i-ai da voie sa se vadă cu altul, cât timp e cu tine...
și dacă „îi dădea voie" te vedeai cu ea nu? că doar e normal să te dai la iubita altuia, tu ai avea o apreciere enormă pentru unu care ar ieși cu gagică-ta, să nu mai zic de ea ce fel de om e dacă face așa ceva.
M-am vazut deja cu ea si de atunci i-a interzis sa mai si vb cu mine!
Cu cat ii interzici unei persoane mai multe cu atat risti sa o pierzi!
Acum depinde de vârsta pe care o au, eu daca îmi zice iubitul daca poate sa se vada cu alta ce sa-i spun? Că, da...
Multi dintre voi nu aţi inteles la ce m-am referit!
Am sentimente pentru ea si vreau sa fac să dispară... nu de lăsat sa ma văd cu ea!
Şi eu am avut acum 4 ani atracţie pentru un tip care era logodit dar nu am vrut să afle niciodată că îl plac deoarece nu voiam să-i fac necazuri căci urma să se însoare.
După ce s-a însurat şi a plecat din oraş, neamivăzîndu-l, a început să dispară treptat şi atracţia aceea faţă de el.
Îţi va dispărea şi ţie cu siguranţă atunci când vei întâlni o altă fată, singură, de care să-ţi placă.
În cazul meu e diferit un pic...ea știe că o plac dar nu vreau să-mi dispară ce simt pentru ea! E o fată minunată!
Am întâlnit altă dar tot la ea mă gândesc! Vreau sa păstrez legătura cu tine și sa vb mai pe larg despre acest subiect!