| carbon21 a întrebat:

Salutare, iubita mea de când a început facultatea parca nu-mi oferă atenție cum imi oferea, da inteleg ca acum leagă prieteniile cu colegele dar ii normal? Ma refer la scris nu la afecțiunea când sunt eu cu ea singuri.

25 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Normal, pentru ca ca are si alte lucruri de facut, nu doar sa trimita mesaje laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

"Afectiune in scris". Ma faci sa borasc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acum are de scris cursuri, nu să te iubească pe tine în scris.

| Crackman a răspuns:

Stai sa vina sesiuna happy

| RobertMoon a răspuns:

Poate ca e ocupata in timpul orelor si nu iti poate scrie, sau poate si-a gasit pe altul si nu vrea sa vada ca iti scrie tie mesaje, am avut o colega la facultate care avea iubit si umbla si cu alti baieti prin facultate.

| Donsavas a răspuns:

Ar trebui să fi mai indiferent. Dacă esti prea interesat, își va pierde si ea interesul.

| carbon21 explică (pentru RobertMoon):

Nu cred ca e cazul, ma gândesc ca ii ocupată. Dar de înșelat nu cred ca-mi arată când ii scrie baietii și am și Facebook ei. Sunt și primul ei iubit

| RobertMoon a răspuns (pentru carbon21):

Atunci pare ok, nu te mai stresa, ca acum cativa ani am avut o iubita care era la liceu, eu la facultate si ea era ocupata in timpul orelor, dar totul era ok in restul zilei, deci nu-ti face griji ca nu-ti raspunde la mesaje, las-o sa iti scrie si ea si nu o stresa cu mesaje daca nu-ti poate raspunde. Tu nu esti ocupat la liceu sau ai terminat?

| Adry05 a răspuns:

Cam așa se întâmplă când se pleacă la facultate, e o lume complet nouă, oameni noi. dacă e relație la distanță eu zic că n-are rost

| carbon21 explică (pentru Adry05):

Nu ii relație la distanță, ne vedem dacă nu zilnic aproape la 2 zile maxim trei.

| Demidol a răspuns:

Pai are mult de invatat si altele. Nu e numaidecat ocupata cu colegele.

| Demidol a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Doar pana acolo ajunge educatia ta, desteptule?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Demidol):

De unde si pana unde corelatie dintre educatie si "afectiune in scris"?

| alina2k18 a răspuns:

Pai a trecut vacanta laughing gata stat cu telefonul in mana non stopwinking

| carbon21 explică (pentru RobertMoon):

Sunt la facultate, și lucrez da ii de înțeles de asta i-am dat și spațiu sa iasa și cu fetele sa se mai cunoasca, totuși o sa fie colegi 6 ani.

| Ineys a răspuns:

Cum adica la scris? Afectiune la scris? Ceva e dubios.
Tu nu ai facultate sau altceva mai bun de facut decat sa contorizezi orele in care nu-ti da atentie?

| carbon21 explică (pentru Ineys):

Bă omule nu ii tot una când ii trimit poze romantice cu citate și ea, care-mi trimitea mai demult nimic. acum eu le trimit gen și ea nu. sau nu mii tot una imi scrie un mesaj, și nici nu așteaptă sa-i răspuns și iese, după intra in 2-4 minute.

| carbon21 explică (pentru Ineys):

Da ma și eu sunt la facultate dar când ii pauza măcar leg doua cuvinte cu ea și aștept bag picioru cât ii pauza aia măcar sa fie o Conversație fluida nu așa ca stau după ea 1-5 minute da-mi scrie cea ea e ha ha ha și hi hi hi cu colegele, înțelegi? Ca dacă stau sa o iau așa și un tovaras imi răspuns mai rapid și mai fluid decât ea, iubit mea. dacă eu ii raspunda asa după 2-3 minute zice dacă sunt plictisit. chai așa oarba ii?

| Adry05 a răspuns (pentru carbon21):

Păi atunci răspunde-i și tu tot așa, poartă-te și tu la fel, fii mai indiferent și o să vezi cum se activează. e mediu nou pentru ea, e cucerită de toate persoanele astea noi și știe că tu ești acolo și o aștepți și că indiferent când îți răspunde tu îi răspunzi instant înapoi. nu mai face asta și să vezi ce începe să aibă mai multă grijă când răsppunde și să fie mai așteptat mesaju tău

Pentru ca tu habar nu ai ce inseamna afectiune.
Tu pui egal intre afectiune si sex. Dar, te intreb: tu nu simti nimic pentru parintii tai? Daca da, si aia este o forma de afectiune. Dar nu este sex!
Afectiunea e un sentiment sufletesc, nu trupesc.
Nietzsche s-ar intoarce in mormant daca ar vedea ce scrii tu in numele sau.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Demidol):

Interesante presupuneri luate din afirmatii pe care eu nu le-am facut.
Afectiunea se arata in persoana, nu prin mesaje.

"Nietzsche s-ar intoarce in mormant daca ar vedea ce scrii tu in numele sau."
Daca ar reveni in societatea actuala, sigur i-ar critica si el pe astia care cer "afectiune in scris".

"tu nu simti nimic pentru parintii tai? Daca da, si aia este o forma de afectiune. Dar nu este sex!"
Dintr-o perspectiva freudiana, iti doresti sa intretii relatii amoroase cu parintele de sex opus.

| Sbsbsb2001 a răspuns:

Fi mai indiferent si tu, nu ii raspunde imediat la mesaje si asteapta sa treaca o ora macar, mai scade din emoji-uri laughing) mai putine inimi si pupici si lasa sa iti scrie si ea prima, nu o sufoca. Dar daca se comporta ok cand va vedeti sau nu isi schimba parola la telefon nu ar trebui sa te ingrijorezi. laughing

Esti bolnav baiete. Bolnav psihic! Du-te rapid la un medic. Nu-ti fa rau singur.

| mentholinks a răspuns:

Pfff, cauta-ti alta. E clara treaba, asa-s femeile, am patit-o si eu oarecum. Fetele, in special astea pana in 30 necheaza ca niste iepe si iti dai seama ca sunt o groaza de calareti la facultate. Eu ti-am dat doar un sfat, sper sa ma insel dar cam sunt sigur ca nu.

| Emma30555 a răspuns:

E normal sa și facă și prieteni, asta înseamnă studenția, la fel trebuie sa faci și tu, relația nu înseamnă izolare doar tu și ea, nu trebuie sa fii prea posesiv