anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare la toti! Am o problema foarte grea.mii greu foarte si am nevoie de niste sfaturi.am avut o relatie cu un baiat.a durat 10 ani, va dati seama? Dintre care numai ultimii 2 ani am trait impreuna.toti acesti ani au fost si bune si rele.el ma batea.nu des dar se intimpla.era si violenta verbala dar si fizica.si cu toate astea il iubeam f mult.cel putin asa imi parea.10 ani am ascuns ca ma bate.imi aratam ca suntem fericiti impreuna. vreau sa spun ca ma batea de la niste fleacuri, nu avea mari motive.aceasta relatie a inceput cand eu aveam 14 ani si el 19.da.pe nimeni nu ascultam il vedeam doar pe el.avea un mare dar ca dupa o cearta mare sa ma faca sa uit totul. ultimii ani doream sa ma despart de el.el traia la mine. pina cand intr-o zi m-a batut si ma jignit foarte tare.si mi-am luat inima in dinti si am sunat lu taicameu si l-am rugat sal alunge de la mine.asa si a facut.a venit la mine el sa se roage sal iert.dar n-am putut.dar mii foarte greu.foarte foarte.am momente cind mii dor de el.stiu ca nu-i de mine dar parca s-a rupt ceva din mine.cu toate ca imi provoca durere stiam ca ma iubeste.mii foarte greu sa ma impac ca el nu mai este.si nu stiu daca am sa ma mai vindec vreodata.am impresia ca sa nu fi spus parintilor il iertam.am momente cand regret ca am sunat lu taicameu.mii foarte greu(((((

3 răspunsuri:
| 8imal a răspuns:

Nu esti nici singura nici ultima(din pacate) care trece prin asta.Insa ce trebuie sa intelegeti este ca dragostea se manifesta asa'' o persoana fara de care nu pot trai''. Nicidecum si subliniez NICIDECUM o persoana alaturi de care as ori mi-as dori sa traiesc. Nu te mai tortura! Ti-a mancat destul din viata! Jumatatea ta este singura undeva unde tu nu ai avut acces datorita manipularii emotionale. Pentru o bestie nu se merita sa suferi!

| Tgv a răspuns:

Baiatul care da in tine nu merita. Daca a te-a lovit odata, nu o sa se opreasca. Treci peste.

| Mystyk4you a răspuns:

Nu vreau sa te jignesc sau sa te intristez mai tare, dar asa sunteti voi femeile, stati si suportati o gramada de ani niste nemernici si de ce? cum poti sa iubesti un om care te bate? care te jigneste? care isi bate joc de tine? cum? sunt intrebari la care nici voi nu aveti raspuns sa va raspundeti... te cred ca ti-e greu cu toate ca nu ar trebui, ar trebui sa fi linistita ca te-ai eliberat dintr-un calvar, de ce ti-e greu ca ai alungat un nemernic de langa tine cand poate vei avea ocazia si intalnesti un barbat ok (sunt rari dar mai sunt pe ici pe colo, de obicei barbatii care tin femeile in puff sunt luati de prosti)... sfatul meu e sa te ridici de jos, sa te bucuri ca s-a terminat calvarul vietii tale, sa te scuturi pe " fundulet" chiar daca ti-e greu si te inteleg si cu fruntea sus MERGI INAINTE;-)