| Cezzara a întrebat:

Ma numesc Cezara si am 8 ani. Am o intrebare. Am o sora mai mare care ma bate mereu, fara sa ii fac nimic. Cand vreau sa stau pe calculator, ma trimite la colt si imi da cate o palma. I-am spus mamei, iar ea a zis ca a vorbit deja cu ea, si sora mea a promis ca nu ma mai bate. Dar de atunci, m-a amenintat ca daca ii mai spun mamei " porcarii " cum le zice ea, ma inchide in beci cand sunt doar cu ea acasa. Si suntem acasa singure de dimineata pana seara la 21:00, iar ora mea de culcare e exact la 21:00, deci doar ii urez mamei noapte buna. Nu mai stiu ce sa fac, mi-e frica sa ii comentez, la teme nu ma ajuta, desi am cateodata cate 5 exercitii la matematica, dar ma descruc, si cam in vre 3 ore in termin toate temele. Nu am voie sa merg langa ea la calculator ca imi spune ca o spionez. De mancat, toata ziua ea isi face cartofi prajiti, ochiri, isi comanda pizza, si rar imid a si mie, deci eu mananc ce imi lasa mama. Cateodata imi face snitele si le mananca ea pe toate. Numai stiu ce sa fac, tata a plecat, nu mai vrea sa ne vada... Va rog ajutor! Dau medalie din aceea cu panglica.

65 răspunsuri:
| dragos_1165 a răspuns:

Sti ce sa faci sa ii intizi o capcana cam sa ii spui ca te duci afara si mata ta sa fie in bucatarie si sa vina sora ta si sa dea in tine si sa vada mama ta si atunci o sa fie si pentru ia un necaza cu placere

| iakabdenisdarius a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui mamei tale. Si eu am o sora n-e certam, n-e injuram si nu imi e frica. Spune-i surori tale ca nu vreti sa va certati. Daca ridica tonul la tine incearca sa te prefaci ca plangi. Sau daca se apropie de tine fugi de ea. Si ea o sa intrebe de ce fugi si tu ii zici asa: - Fug de tine pentru ca imi este frica de tine. Ii spui cum poti tu mai frumos. Poate i se face mila de tine
SUCCES!

| perciu52 a răspuns:

Cezara,, inteleg prin ce treci... Fatul meu e sa vorbesti cu mama ta. Ea e singura care poate rezolva situatia! Te inteleg,, tie frica,, si eu am aceeasi problema ca si tine si iti spun din experienta ca nu ajungi nicaieri daca o sa taci. Sunt sigura ca mama ta te iubeste mult si va rezolva problema cand ii vei spune. La varsta ta e cam dificil sa ei o decizie,, daca te temi de ceva. Dar iti urez noroc si vorbeste cu mama ta ...eu stiu cum e.dar un alt sfat e sa iei putina atitudine,, sa nu te mai temiiiii! Mult NOROC! :* :*

| florinbrez93 a răspuns:

Ia un bat(mai gros ) ci cin nu se astepta dai una exact in cap si te va respeca mereu