| XxELOKxX2013 a întrebat:

Salutare ma numesc darie am 10 ani si tatal meu a plecat de langa mama mea si fratiorul meu de 6 ani suntem foarte tristi si ne lipseste am suferit mult din cauza asta mai ales mama mea eu i-am trimis un mesaj pe meil si mi-a raspuns ca o sa trimita bani in curand dar a trecut deja doua luni ce credeti ca s-a intamplat

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este greu de spus, se poate ca nu a avut banii respectivi. Mai scrie un mesaj si roaga-l sa va trimita, fiindca aveti si voi nevoie si intreaba-l pana la ce data poate sa va trimita banii. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Imi pare rau pentru. tine. Asta inseamna ca ai dat peste greutatile vietii. Stiu ca suferi, dar gandeste-te ca, daca asa s-a intamplat, inseamna ca asa e mai bine. Toate au un scop. Nu incerca sa judeci dupa aparente. Sigur a avum un motiv foarte bine intemeiat daca a plecat si ca nu va trimis pana acum bani. Sa fii tare!

| anad a răspuns:

S-ar putea sa nu fi avut bani sa va trimita fiindca se gaseste greu de lucru acum si in alte tari, mai ales pentu cei veniti din alta parte. Tu nu intrerupe legatura cu el, trimite-i mereu mesaje despre voi si cat va este de dor si greu fara el. Sigur, cand va putea, va va ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tatalui tau, ca ai nevoie de TATA si de un prieten bun ca el langa tine.nu de BANI. spune-i ca bani poti sa castigi si tu daca vrei. dar un TATA adevarat nu ai de unde sa iei. spune-i sa judece matur si sa nu fuga dupa himere, caci acestea dispar si va muri singur si batran si urat de proprii lui copii.se va intoarce.

| Flav a răspuns:

sad Mi-ai instristat ziua...