Esti cam prost tu asa de fel, eu am 16 ani.
Pe tine nu te intereseaza ce fac altii, ceea ce ai tu de facut nu este in functie de face sora ta. Fii tu corect. Daca nu-ti place sa ti se spuna ce sa faci iti dau o veste proasta - si presedintele unei tari face ce-i spun altii. Viata reala nu e ca pe calculator unde nici nu conteaza ce zici si ce faci, iar pentru faptul ca iti pierzi timpul pe calculator nimeni nu o sa te laude.
Eu cred ca ar fi bine sa lasi deoparte ce ai invatat de pe la altii, sa te apuci sa cauti informatiile care duc la formarea unei personalitati demne de luat in seama, si sa te apuci sa le pui in practica. Exista si informatii cu privire la CEL MAI BUN MOD DE A TRAI. Daca esti hotarat il gasesti, numai sa studiezi de unul singur si sa nu te lasi influentat de nimeni, de absolut nimeni!
Aici nu e treaba sa ma intereseze de ce fac altii, aici e treaba ca totul pica pe mine si nu ma asculta absolut nimeni.
Si de unde stii ca eu nu fac programare pe calculator? Mama nici nu stie ce fac la PC.
Mersi de sfaturi, totusi
Ma scuzati pentru greselile de scriere, dar am scris in graba si oricum se intelege idea