Ce ai scris tu aici e suficient cat sa dai batai de cap unui psiholog in mai multe sedinte. Aici nu vei gasi niciun raspuns minune, din pacate. Te sfatuiesc sa faci putina terapie, acolo vei invata putin din social skills necesare pentru a initia o relatie si tot acolo poti bate campii cu gratie pana reuseste nenea/ tanti sa faca putina ordine in idei si prioritati. Multa bafta!
Am scris asta mai mult ca sa ma descarc. Nu am nevoie de social skills, ma descurc cu oamenii pentru ca lucrez in domeniu. Pot atrage foarte usor persoanele, am carisma insa nu imi place sa fiu in centrul atentiei. Nu sunt introvertit sau singuratic, dar nici nu strig dupa atentie. In legatura cu relatia, nu imi place sa fortez lucrurile. Cu siguranta as putea initia una, dar daca nu este acea scanteie la prima vedere, nu ii vad rostul.
Merci frumos pentru raspuns! Multa bafta si tie!
Ai scris foarte mult, aproape nimeni n-o sa citeasca tot.
Eu am parcurs vreo 80%, dar mi-a fost suficient sa te inteleg.
As avea si eu nevoie de foarte multe randuri, exact ca tine, pentru a-ti raspunde, asa ca iti voi scrie in privat foarte curand.
Ne asemanam foarte mult, putem discuta daca vrei.
Ai o ocazie sa te duci sa vorbesti cu un preot despre toate astea si sa incerci sa-ti gasesti niste raspunsuri. Sunt probleme de identitate si de optiuni, de valori. Ar fi un inceput aceasta cercetare personala pentru a te intelege mai bine. Sa-ti fie de folos si cu folos.
Pentru ca nu a fost o intrebare. Trebuia sa postez la alta categorie, stiu, dar asta este cea mai citita. Oricum, nu caut neaparat un raspuns.
Buna in primul rand este o pronlema ca oameni vor sa fie fericiti si asteapta ca fericirea sa vina din partea cuiva, fericire gasim in primul rand daca incercam sa facem ceva pentru altii si cand vezi bucuria pe care il are tu ve simtii o mai mare bucurie.Din interiorul nostru trebuie sa vina din inima si cu cat faci mai multe pentru altii cu atat vei fii mai fericit si nu astepta ca persoana pe care ajuti sa iti faca la fel.