| alex495 a întrebat:

Salutare,
Nu stiu ce sa fac, simt ca o iau cu capul, agatasem 4 tipe si pe toate le-am facut praf din a 2-3 a zi. In sensul ca din foarte atrase devin seci si plictisite. Am incercat sexting ( mentine atractia o scurta durata de timp), am incercat sa glumesc cu ele, am incercat subiecte deep de cunoastere, chiar nu stiu cum o poti face pe tipa sa ii creasca atractia sau macar sa si o mentina. Una din ele mi-a spus ca ar trebui sa fie mult mai interesant puse intrebarile de cunoastere. Nu le pun ca un robot la interviu, dar nici nu inteleg cum ar vrea.
Ps: date si numar din prima zi, nu o lalai mult. Majoritatea accepta pentru ca in prima zi sunt atrase, din a doua zi incep sa se raceasca.

Răspuns Câştigător
| AlexValentinn a răspuns:

Te complici prea mult, atitudinea de indiferenta sau "durere in pl" sau cum vrei sa ii zici functioneaza cel mai bine. Tu automat cand te stresezi pentru o chestie cum ar fi asta cum sa fac sa nu se raceasca tu cand iesi cu ele la dating ele te simt ca faci acele lucruri cu teama si cu frica de a nu se raci si le faci oarecum fortat. Nu te mai focusa pe chestia asta, poarta-te cu ele ca si cum nu ai vrea sa le agati, stiu ca pare intr-un fel aiurea ce zic, "cum sa ma port cu ele ca si cum nu as vrea sa le agat, atunci la ce mai ies cu ele?" tocmai atitudinea asta functioneaza, nu mereu, dar ai sanse mult mai mari decat sa te duci cu teama si cu disperare sa aplici nu stiu ce pasi, sa te gandesti dinainte ce subiecte sa abordezi, e cea mai mare prostie. Gandeste-te la o singura chestie, cum e mai misto, o petrecere de nastere a unui prieten de al tau unde stii ca trebuie sa te duci cu cadou, sa ii urezi la multi ani, sa faci anumite chesti ca sa se simta bine, sau cand va strangeti mai multi prieteni la cineva acasa si totul decurge de la sine? Nu cumva a 2 a varianta e mult mai distractiva? Chestiile care nu sunt planificate si curg de la sine intotdeauna au fost mult mai interesante si distractive. Oricum m-am abatut un pic de la subiect, ti-am dat un exemplu, sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, asta este strict parerea mea si asa s-a intamplat in cazul meu, tu faci cum vrei.

15 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Stop. In primul rand alea nu-s cu adevarat interesate de tine, vor doar aprobare. Fi barbat si nu mai cauta disperat, fi indiferent. Vorbeste cu multe simultan, si care te va cauta, te va suna, te va face sa zambesti, sa razi, sa te simti fericit, aceea este cu adevarat interesata de tine si va face tot posibilul sa te cunoasca si sa fie cu tine.

| alex495 explică (pentru Frank51):

La ce te referi prin aprobare?

| Frank51 a răspuns (pentru alex495):

Vor sa fie cautate, sa auda cum toata lumea spune ca-s frumoase, inteligente, vor sa auda minciunile astea ca sa se simta bine, ele de fapt au incredere de sine foarte scazuta, si se alimenteaza de la asa ceva. In realitate o femeie iti va zice scurt si la obiect daca vrea sa te cunoasca, daca are scuze si cauta ocolisuri, nu te place, te tine ca si suport emotional laughing

Pai chestia e ca a fost de acord cu date ul repet si m-a validat inapoi in cateva situatii. Doar ca a doua zi ciuciu, e plictisita

Tocmai asta ti-am zis, vrei sa repet? Daca a doua zi nu mai auzi nimic de la ea atunci e clara treaba, nu are rost sa iti faci sperante niciodata, atunci sa ai incredere intr-o fata cand ti-a ajuns in pat, dar nici atunci deplina.

Pai aici nu intelegi. Nu a gasit nicio scuza, mi-a spus ca vine in oras sa ne vedem ( 25 km) dupa amiaza maine. Adica ea chiar voia sa ne vedem

Tu nu intelegi! Vrea sa te tina in suspans, sa te atasezi de ea si sa faca ce vrea cu tine, tipic.

Repet a 4-a oara, fi indiferent, daca vine in oras si te vezi cu ea bine, daca nu mai vine tot bine, tu sa nu astepti dupa ele, fi neutru.

Pai nu am dc sa o astept ca a ramas ca azi imi zice la ce ora ne vedem si nici nu mi-a mai scris

| zilog a răspuns:

PĂREREA MEA BAT SI EU CÂMPII ȘI INCERC SĂ EXPLIC SĂ DAU UN EXEMPLU CARE SĂ FIE DE FOLOS TUTUROR CARE VOR FEMEI CE CUM SI UNDE AR PUTEA GREȘI EI :
dacă probabil atât tu cât si ele sunteți niște cocalari

ia incercă să devii tu un om deosebit care să ai un anturaj deosebit
de exemplu incercă să devii tu un expert in biologie să vorbesti zile intregi despre celule alveole pulmonare... substate chimice fară să te repeti si făcând din asta un spectacol

să vezi tu cum toate țoampele care incercă și ele să devină cercetători care fac practică pe la laboratorul unde tu ești stăpân o să se arate interesate de tine mai mult timp pentru că vor avea de învățat de la tine lucruri tot timpul
care pe ele le intereseaza

dar asa daca esti tu un probabil un cocalar care vorbeste doar despre alte femei
cum s-a culcat cu proastele alea si
si se lauda cu cât a băut el
și cât de rău a vomitat el după ce a băut ca un porc
si că apoi a băut ce a vomitat ca să vomite din nou

iar prientenii tăi sunt la fel de praf ca și tine atunci femeile respective având un anumit targhet de incasări propus pe oră ele nu au cum să îti aloce timp pentru că pentru ele timpul înseamnă bani

dar adcă tu ai prieteni numai unul si unul toti cel puțin cercetători științifici fiecare in domeniul lui de activitate
fiecare cu laboratorul lui cu atelierul lui cu afacerea lui si femeia pe care i-o iei este si ea interesata sa invete ceva de la viata asta
pentru ca majoritatea isi propun să fie doar păpuși gonflabile
pentru că majoritatea nu sunt de cât niste tonomate de oral

dar să zicem că mai intâlnești câte una care este interesata despre religie iar tu poti fi un spectacol si in domeniul acesta poti sa povestești despre ZORO ASTRU sau despre budism sau despre OSHO sau despre ceva asa zile intregi făcând din asta un spectacol atrăgător ca la tele encicolopedia
atunci femeia respectivă va rămâne captivată alături de tine

dar cu dinășția care fumează si care nu ii pot oferi nici un viitor cu vilă și pișcină si podiumuri cu aplauze si loc unde ele să își pună în practica cunoștințele sî abilitătile pentru ca pe tine doar să te folosesca călcând peste tine pentru ca ele să ajungă pe podiumul mult visat

nu prea au ce să faca cu oameni care beau si se laudă cu cât au băut ei si cât de rău le-a fost atunci când ei erau la puscarie si prieteni care vorbesc doar despre tepele care le-au dat ei si despre teefoane furate si despre jafuri si furaciuni si bancomate dar fara sa sparga bancomate ci ei doar fac câcării si prostii si nici măcar nu le duc la bun sfărsit si majoritatea au cazier si traiesc in cartier
unul mai răsarit mai are un video chat si altul mai vinde piese furate de pe la masini pe care le dezmembreaza in spatele blocului si toti cunoscutii tai au abonament de stat din cand in cand pe la puscarie

si cand ies in loc sa se apuce de munca iau bnaii bunicilor si pensia parintilor sa faca si ei intr-o seara o bautrua cu o femeie si apoi o bate ca nu mai re bani sa ii dea
si apoi se lauda tot anul cum au fost ei o zi la ibița cu țoampa respectiva si cum s-a intors cu poliția de acolo cu cătușele pentru că a bătut-o că oricum nu mai avea bani să ajungă acasa așa că dacă rupea doi dinți era sigur că il cară poliția moca până în România

| AliGab a răspuns:

Mai cauta

| AnastasiaK a răspuns:

Un singur lucru am de spus: inca nu am cunoscut femeia care sa faca sexting pe bune. Toate pe care le-am cunoscut eu, isi dau ochii de 2-3 ori peste cap cand vad ca se duce conversatia acolo si incep sa spună ca-s excitate si tot ce vrei tu in timp ce ele de fapt fac curat prin casa sau orice altceva care n-are nici cea mai mica legatura cu ce-ti scriu tie acolo.

Atat simteam nevoia sa precizez. In rest, ii las pe ceilalți să-ti dea sfaturi pentru ca vad ca, as always, barbatii stiu mai bine pe aici ce gandeste o femeie laughing

| Frank51 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am cunoscut eu o fata care a facut sexting, pentru ca avea anxietate cronica si nu putea altfel sa faca sex, cand eram pe video ne masturbam simultan si pe ea o facea fericita chestia asta, bine deja nu mai vorbim de sexting ci de videoting.

| NarcisIfrim a răspuns:

Cred ca ai invatat o lectie, de data asta.Sa nu ai incredere in femeie.
Astea de ai vorbit cu ele, aveau nevoie de validare din partea ta.Pe langa tine, vorbeau cu alti 10 care spuneau aceleasi lucruri ca si tine, si se simteau bine.Si gata, a 2 a zi,altul si tot asa.E nevoie sa fii tu, original, fara vrajeala.
Dar o femeie de calitate crede-ma, daca te va place, va fi interesata, te va cauta ea pe tine.

| alex495 explică (pentru NarcisIfrim):

Pai si relatie nu voiau? Ma gandesc ca ala cel mai bun o castiga

| neludana2000 a răspuns:

Pai a 2-ua si a 3-ia zi le trebuiau prospatura deci trebuia sa mai aduci vreo 3 prieteni.