anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!

Nu stiu daca am ales bine categoria, dar cred ca aici e cel mai ok. In caz ca nu, imi cer scuze. happy

Am urmatoarea problema. De mic am fost tinut mai din scurt de parinti. Nu ma lasau sa ma duc la plimbari sau la joaca cu alti prieteni, pe motiv ca cine stie ce se poate intampla, nu ma lasau in cluburi, cu alte cuvinte ieseam foarte rar. Desi acum sunt suparat pentru ca mi-au taiat oarecum toate aceste chestii de la radacina, a fost si benefic. Acum am un job bun, urmeaza sa stau singur (desi unul din parinti nu este de acord). Pe plan profesional sunt destul de aranjat. Ei bine, acum vine problema pe partea de relationare cu fetele. Cum spuneam, am fost crescut mai strict, iar la varsta cand trebuia sa ies si sa incep sa cunosc tiparul feminin, sa invat despre femei in general nu am facut-o. Acum am 25 de ani, iar cea mai mare reusita a mea a fost sa ies cu o tipa la intalnire, recent. Desigur ca nu s-a materializat nimic cu ea, cred eu, din cauza exeprientei mele scazute. Si-a pierdut interesul. Insa chestia care ma doare cel mai tare si ma infurie la culme, pleaca din familie. Mama, bunicii, au inceput sa imi faca anumite remarci: "zice lumea ca nu stii sa vorbesti cu o fata", "toti prietenii tai au iubite, tu de ce nu ai?", "pune mana si vorbeste cu o fata, ca nu te mananca", "uite x are prietena de atatia ani'... chestii de genul. Ei bine aceste lucuri ma frustreaza si ma infurie la culme. Mama sa imi zica ca nu sunt in stare sa vorbesc cu o fata, e destul de duresros. Au pretentia ca eu sa stiu de la natura sa cuceresc o femeie. Daca esti barbat, trebuie automat sa stii totul din nastere. Jur ca parca asa gandesc. Dupa ce toata copilaria m-au ghidat catre partea profesionala, si pot spune ca le-a reusit planul, acum vor sa bat din palme si sa apara si o fata.
Si recunosc ca nu stiu cum sa fac asta. Nu inteleg tiparul feminin deloc. Am observat ca daca imi arat sentimentele (nu din prima, dar pe parcurs) fata respectiva se distanteaza. Nu ma asteptam sa fie chiar ca in filme, dar nici nu pot sa ma prefac daca imi place de cineva, ca sunt indiferent. Pur si simplu simt ca trebuie sa imi arat afectiunea si nu stiu ce e rau in asta, pentru ca mereu duce la distantare si pierderea sanselor cand o fac... Pur si simplu nu stiu cum sa ma comport sau cum sa cuceresc o tipa, iar pe langa asta, familia mai pune si paie pe foc. Am zile cand pur si simplu parca iau foc de furie, din cauza asta, ca nu stiu sa cuceresc o femeie, si ca nu am putut invata aceste lucruri la timp.

Mi-ar prinde bine cateva sfaturi de la voi. Mersi mult! happy

8 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

In primul rând, incearcă să ignori persoanele care te presează. Nu fac decât să îți alimenteze frustrările.
Iubirea nu este ceva care se caută, ea apare când te aștepți mai puțin sau când nu te aștepți.
Nu există o modalitate anume prin care să cucerești vreo femeie, important este să ai un comportament adecvat și totodată natural.
Nereușitele fac parte din viață. La rândul meu, ca femeie, am avut parte de așa ceva. Am respectat și nu am fost respectată la rândul meu. L-am iubit, dar el nu a simțit la fel.
Nu ești tu problema, doar că nu ai dat de persoana potrivită ție.
Prin urmare, este normal să te simți descurajat, dar asta este doar o chestiune de moment.
Cel mai important este să te apreciezi la randul tău, sa te vezi ca pe un potential partener, sa ai asteptari de la o viitoare parteneră, dar până atunci lucrează la persoana, încearcă să te iubești si ignoră oamenii care te incarcă negativ.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ai interpretata gresit faptul ca fata s-a distantat fiindca ti-ai arata sentimentele.
Dintr-o singura intalnire nu se poate lega nimic, si nu cred ca a apucat fata aia sa vada ceva sentimente de la tine.
Te pripesti si tragi concluzii fara sa ai rabdare. Invit-o din nou, fii mai bland de data asta si arata-te interesat sa iesi cu ea. O fata simte cand baiatul o place si ii face complimente, avansuri, propuneri de iesit, de plimbat, de vizita, vorbeste despre viitor, de calatorii, concedii samd.
Nu uita sa-i duci 1 floare cand te intalnesti cu ea, sa o intrebi politicos daca nu doreste sa beti o cafea impreuna, sau iesiti la o prajitura.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iar cea mai mare reusita a mea a fost sa ies cu o tipa la intalnire, recent.
Fantastic, felicitări!
O să traduc în română un cântecel nemețesc austriac. de pe vremuri. Traducere și adaptare la cazul tău.
Iubirea are nevoie de studiu,
Prin exersare ajungi la preludiu.
Iubind doar o dată, ești om de nimic,
Nu fă pe tâmpitul, mai încearcă un pic.

Așa câ bâiatu mamei, la fac ai avut nevoie de 4 ani pentru licență, ce vrei, licență în amor cu o singură întâlnire?
Dă-i zor, eși tânăr, cu sânge în instalație! Sau nu?

| Freya1 a răspuns:

Dacă tu chiar nu mai poti sa tii in tine starea pe care ti-o dau ai tăi ai putea fain frumos sa le spui ce ai pe suflet. Poti sa le spui ca ai impresia ca toate astea ti se trag din copilărie si ca m-ai bine nu te-ar mai presa pe lucruri si subiecte pe care riscati sa va certați.
Acuma încearcă să te muți cat mai repede si fi relaxat, o dată ce vei pleca de la ei nu vor mai avea cum sa iti turuie continuu.Iar de fata stai linistit, va apărea ea cand va fi cazul.Mai sunt femei ce sa ti se asemenea sau care sa te accepte nu iti face griji, nu ai o problema chiar atat de mare.

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Sa le mulțumești pentru ca nu te-a lăsat sa guști din plăcerile astea din lume. Eu am gustat și îmi pare rău
Prietene, Dumnezeu e cheia tuturor
Și pe mine m-a schimbat Dumnezeu
M-am pocăit și sunt un alt om și gândesc diferit
Biblia e cea mai buna carte care dă viață
Nu îți trebuie cucerit de femei
Asculta-ma! Am vorbit cu 14 fete odata, am curvit de nenumărate ori, nu am dus lipsa de nimic. Și NU am fost fericit! De ce? Pentru ca am încercat sa trăiesc fără Dumnezeu
Dacă El are un plan cu tine, poți sa incerci ce vrei ca nu îți iese
Acum aștept Darul lui Dumnezeu pentru mine adică viitoarea soție care mi-a pregătit-o.
Prietene, banii nu îți aduc fericirea
Cauta-l pe Dumnezeu și se va lăsa găsit!

| Iuliana2018 a răspuns:

Ideea este că fiecare are nevoie de timp pentru a se atașa și a cunoaște o persoană.și acest timp e diferit de la persoană la persoană, astfel încât e posibil ca tu să fi prezentat un interes sau o afecțiune prea timpuriu...sau poate, undeva în subconștient, ești prea dornic de o relație ca să scapi de acele reproșuri și atunci cumva ești dispus să te agăți de prima fată care îți iese în cale.
Oricum, totul se învață și în cele din urmă vei ajunge la concluzia că pentru o relație cu o persoană potrivită merită să aștepți.

| ElenaSt2011 a răspuns:

Salut. Poate te ajuta macar o parte dintre articolele postate online.

De exemplu, daca scrii in bara de cautare a motorului google cuvinte cheie (de exemplu: cum sa cuceresti o femeie), vei gasi o gramada de sugestii - adica multe website-uri pe care le poti citi si uletrior sa testezi informatiile.

Daca nu ti se pare suficient, poti derula si in partea de jos a paginii de baza, unde vei gasi scris: Goooooooooooooogle iar dedesubt 1 2 3 4 pana la 10. Adica, pagina 1, 2, 3 si asa mai departe - asta in cazul in care nu gasesti ce anume te intereseaza in prima pagina.

https://taineleseductiei.com/cum-sa-treci-de-testele-femeilor/ este doar unul dintre exemple (adica unul dintre website-urile gasite facand cautarea de mai sus).

S-ar putea ca tu sa nu fi comis nici o greseala vis-a-vis de femei, dar, fata cu care ai iesit sa nu simta atractie (fizica sau de alt tip) fata de tine, sau sa se fi impacat cu fostul ei prieten dupa ce a avut loc intalnirea cu tine, sau sa fi fost curtata de un alt baiat (ulterior intalnirii cu tine) care sa i se para mai atragator decat tine si multe altele.

Doua sugestii personale ar fi:
- sa incerci sa intri in anturajul fetei care iti place si sa afli de la prietenele ei adevarate ce preferinte are acea fata (in materie de muzica, moda, prajituri etc.) pentru a sti ce fel de cadouri sa-i faci, sau ce tip de prajitura sa-i cumperi daca vei iesi cu ea la cofetarie.
*** atentie, ca fetele cu care vei vorbi sa-ti dea informatii adevarate despre fata pe care vrei sa o curtezi si sa nu zica " la misto" sau pentru " a-ti intinde tie o cursa dandu-ti informatii false, iar ulterior sa iti rada in nas."

- si sa incerci sa iti faci un blog propriu, care sa aiba un titlul sugestiv (de exemplu: intre noi, fetele) in care sa postezi tot felul de intrebari despre care tu crezi ca te-ar ajuta sa ai o relatie aproape perfecta cu o fata si sa urmaresti raspunsurile scrise, incercand sa inveti din ele si eventual sa pui in practica unele idei gasite pe acel blog si sa vezi daca functioneaza.

De exemplu, poti sugera discutii pe urmatoarele tematici: ce o atrage pe o fata la un baiat, ce isi doreste o fata de la baiatul viselor ei, ce calitati apreciati la un baiat, ce nu ati accepta niciodata din partea unui baiat si altele.

Daca esti potent financiar, poti chiar incerca sa discuti cu un psiholog si sa-i vorbesti despre frustrarile tale - sigur va sti cum sa te ajute.

(In orasul meu natal, o sedinta la psihoterapie (care dureaza o ora) costa 100 lei).

Nu stiu in ce masura esti tu de acord cu astrologia (atentie NU ma refer la informatiile prezentate sumar pe diferite posturi TV - de tipul: azi, cei nascuti in zodia berbec vor avea parte de un accident, sau va da norocul peste ei, etc.) caci ar fi chiar CULMEA ca pentru majoritatea persoanelor nascute in acea zodie, sa se indeplineasca ceea ce prezice astrologul) ci ma refer STRICT NUMAI la informatiile generale referitoare la persoanele de sex feminin (sau masculin nascute intr-o anumita zodie).

Unele zodii sunt mai sentimentale ca altele. De exemplu, femeia nascuta in zodia varsator este mai putin sentimentala comparativ cu femeia nascuta in zodia rac. (Sunt nascuta in zodia varsatorului, deci vorbesc din proprie experienta).

Asta este o trasatura generala si nu este obligatorie sa fie valabila pentru fiecare persoana in parte.

Si mai ales, trebuie sa ai grija sa " functioneze chimia " intre tine si fata cu care vrei sa iesi la intalnire. Adica, sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda, sa aveti atractie unul fata de celalalt, sa ganditi la fel si altele.

Si nu uita: oricare femeie APRECIAZA SIMTUL UMORULUI la un un baiat, iar uneori cateii sunt considerati drept un magnet pentru atras fete. Deci, daca vei avea propriul animalut, s-ar putea sa te ajute (desi nu este obligatoriu 100 %).

Sper sa gasesti utile aceste informatii. Mult succes iti doresc.