Eu ce sa mai zic, am aproape 24, si imi fug ochi idupa astea de 28 30 bine ai venit in club :->
Nu e nici o problemă stai liniștit. Sunt mature cele de vârsta aia (în teorie). Nu poți comapra una de 27 de ani cu una de 18 ani. Dar nu e nici o problemă. Stai liniștit. Este gustul tău. E bine că nu ai prejudecăți de vârstă și ești de admirat. Și cu asta te felicit. Ar fi bine să existe cât mai multe persoane în gneul tău.
Oricum la vârsta aia ai altă gândire altă mentalitate și mai puține aere!
Sunt foarte mulți care au avut iubite mai mari ca ei cu 7, 8 10 ani poate și mai bine și au ieșit relații frumoase chiar căsătorii. NNu în asta constă în vârstă să fie cam de aceiași vârstă. Astea sunt,, bătrâneli" sau,, bătrânisme". S-a schimbat lumea. Și să-ți spun un secret și în comunism erau mulți băieți care aveau iubite mai mari ca ei și invers.
Deci stai liniștit, gândești bine!
Nu era bine daca te atrageau barbatii :-)). Gandeste-te la ce vrei: daca vrei sa mai "copilaresti" nu-i bine sa-ti placa cele de 26+, caci acelea vor relatii stabile si eventual o casnicie, deci relatia cu femeile de acea varsta va fi un esec; daca vrei sa te stabilesti de tanar atunci nu poate fi nimic rau in faptul ca iti plac femeile mature
Nu e o regulă. Nu toate vor căsnicii de la 27 de ani. Acum în 2015 lumea se căsătorește în general peste 30, unii ajung și la 40 de ani. Haide să privim realitatea. Dar Cum spunea cineva pe aici și bine zicea. Unora le plac cele copilăroase și mici iar altora cele versate ca să zic așa cre gândesc mult mai matur!
Si eu sunt tot cam la fel, dar eu am vazut ca majoritatea de varsta mea nu prea au minte ...deci nu cred ca vrei sa ti iei un copil de crescut nu?
Nu e nicio problema, fiecare cu propriile preferinte, unora le plac fetele mai copilaroase, iar altora fetele mature, atat fizic cat si mental. Acum diferenta de varsta e putin cam mare, in sensul ca acele fete vor un barbat cu care sa-si intemeieze o familie pentru ca a cam venit vremea..si tu ai doar 20 de ani. Dar poti gasi totusi pe cineva, mereu exista cineva :3 Chiar daca in societatea asta merge mai mult invers, adica barbatii sa fie mai maturi decat femeile lor. Totusi sunt destule exemple pentru cazul tau, deci good luck.
anonim_4396 întreabă: