Imagineaza-ti un utilaj nou, care are angrenaje cu roti dintate si care este pus in functiune. Va functiona greoi si in plus va face un zgomot neplacut. De ce? Pentru ca rotile si alte parti componente nu sunt inca rodate. Dupa mai mult timp insa, dupa ce si-au facut rodajul, utilajul va fi de nerecunoscut. Cu casatoria (eu nu sunt inca, casatorit, dar imi dau si eu seama) se intampla cam la fel. Este o perioada de "rodaj", care in cazul unora poate dura un an, iar al altora cinci. Fiecare caz e diferit. Fii sigura ca si mandria lui se va schimba. Problemele de la servici, problemele de sanatate si, in general, asperitatile vietii de tot felul il vor slefui si pe el vrand-nevrand.
Dă exemplu de situație în care crezi tu că mândria lui nu a fost de bun augur. Mai mult, mai oferă niște detalii.
Dacă eu aș fi CEO la Banca Transilvania și nevastă-mea profesoară de engleză la un liceu de la țară, și eu aș fi mândru pentru că, spre deosebire de ea, chiar aș avea și de ce.
Inainte sa te mariti cu el, sau sa ramai insarcinata nu ai observat aceste "calitati" ale lui? Si eu am un copil, dar noi doi am discutat foarte mult inainte sa luam decizia de a avea copii impreuna. Ambii parintii trebuie sa cedeze orgoliilor, iar barbatul cel mai mult. Spun asta pentru ca barbatii sunt copii toata viata. Din punctul meu de vedere ca barbat, atunci cand in familie iti apar copii, nu mai muncesti pentru tine, ci muncesti pentru sotie si ei. Trebuie sa fii foarte mandru de sotie si copii. Oricum daca pana la urma el nu va ceda nu ai ce face trebuie sa iti iei viata in propriile maini si renunti la aceasta casnicie.
Suporti,consecintele.stiai de la inceput cum este si l-ai acceptat.multe sunteti asa. daca nu gandesti nici macar inainte de a face un pas important in viata suporti consecintele.majoritatea mergeti pe premiza ca daca apare un copil, se schimba.un fel de santaj ascuns.cum puteti iubi pe cineva care este contrar asteptarilor voastre, este de neinteles.si sa-l mai iei si de sot.suportati,ca doar sunt alegerile voastre.
Vorbeste cu el, explica-i, iar daca nu intelege divorteaza caci daca o sa continuati cu certurile casa o sa devina ring de wrestling si cel care o sa aiba de suferit este copilul...si nu iti face griji pentru el (copil) decat sa traiasca alaturi de doi parinti care se cearta mereu.ori va impacati, iar pe faza asta -nu lasa sa piara iubirea, ori daca nu va intelegeti -divorteaza bafta!
anonim_4396 întreabă: