L-ai citit vreodata pe Sigmund Freud? ..nu cred!
Conflictele inconștiente legate de dorințele refulate au tendința de a se manifesta în vise, acte ratate și simptome.
Dezvoltarea umană este înțeleasă prin schimbarea zonei corporale de gratificare a impulsului sexual.
Aparatul psihic refulează dorințe, în special cele cu conținut sexual și agresiv, acestea fiind conservate în sisteme de idei inconștiente.
de aici si visele tale.
treci peste si las-o balta!
Nu esti singurul, eu mereu simt ceva cand vad fete pentru care am simtit ceva din nou simt, ipoteza mea e ca undeva in creier raman aceste iubiri care nu sau realizat si se vor a fi realizate candva
Inseamna doar ca ai facut o obsesie din asta si atat.
Cand vei intelege ca nu te place, si nu este nimic sa poti schimba ca sa te placa, visele cu persoana respectiva vor disparea.
Păi am uitat-o a fost o perioadă de vreo 2 luni de când nu am mai vb cu ea și deci nu m-am mai gândit la ea și nu am mai visat-o și acum vreo 4 zile am visat-o iar
Atunci treci peste vis, ca si cum nu s-a intamplat nimic!
Dar faptul ca ai venit sa ne scrii azi aici, inseamna ca iar ai inviat povestea, si iar te obsedeaza
Eu zic sa risti, si sa vorbesti din nou cu ea.
Daca o faci, sunt doua posibilitati, prima, o sa primesti un raspuns favorabil, iar a-2-a o sa primesti un raspuns negativ.
Oricare din variante ar fi, conteaza ca tu te vei simti impacat cu ideea si vei putea merge mai departe fara un eventual regret.
In rest, de vise, nu am ce sa spun, aici conteaza doar de tine daca ii acorzi o importanta sau nu, si bineinteles, totul cu o limita.
Am avut si eu destule vise, si oarecum m-au ajutat.
In ultimul timp am avut ceva intamplari destul de bizare cu visele:
Prima data, eu am visat o tipa, si ea m-a visat pe mine
A-2-a, vorbeam cu un prieten, si i-am zis ceva gen "gata, ma culc sa o visez pe X" si chiar am visat-o
Iar ultima, am visat ca eram cu o tipa necunoscuta si ca ma simteam bine cu ea, si ziua urmatoare am inceput sa vorbesc cu o tipa ca cea pe care am visat-o
Bine, acum la primul vis, in timpul ala vorbeam cu respectiva, deci nu e chiar asa bizar, iar la al 3-lea cel mai probabil am vazut o poza cu ea, dar nu i-am acordat importanta, iar subconstientul a facut restul.
Deci, nu pot spune neaparat ca visele astea sunt neglijabile, dar desigur, totul e cu o limita, nu trebuie sa te lasi influentat de ele, daca o sa ai un cosmar ca vei fi atacat de zombee, asta nu inseamna ca o sa se si intample.
Totul tine de subconstient, poate chiar ele ne induce unele vise care sa ne ajute sa fim impacati cu noi.
Poate simplul fapt ca te-a atras tipa respectiva si ca ai fost refuzat oarecum a generat aceste vise, deoarece esti totusi neimpacat, ai nevoie de o confirmare, infirmare clara.
Concluziile, le poti trage si singur din acest raspuns.
Îți sugerez, dacă subconștientul tău îți cere să vorbești cu ea vorbește, încearcă să o faci să se îndrăgostească de tine, în sensul vorbește cu ea dar mai distant, dacă vrea ieșiți ca "prieteni", dacă simți ca nu mai ai sentimente pentru ea gata, caută alta, trebuie să fi tare de caracter.
Hai succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: