| Ionelee a întrebat:

Salutare oameni! Îmi place foarte mult de o fată(până acum nu i-am spus asta, dar semnele mele se văd de la un kilometru) dar nu știu ce să înțeleg: îmi dă semne cum că și ei i-ar plăcea de mine(contacte vizuale repetate, zâmbește de fiecare dată când mă vede, când încerc tehnici de abordare începe să zâmbească), dar de câteva zile tot văd un tip care vine pe la ea noaptea, intră in casă cu el, dar în fața mea nu se comportă de parcă ar fi un cuplu. E posibil să se poarte așa cu mine doar din politețe?

5 răspunsuri:
| Mmn a răspuns:

Pai trebuie intai sa stii cine e tipul si ce este pentru ea, poate fi un var ceva..de intra in casa..sau iubitul ei si nu stii tu.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Este posibil să te placă doar ca pe un prieten, îți recomand să-i mai pândești un pic să vezi dacă sunt împreună sau nu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te simpatizează și pe tine. Doar atât.

| Simpatic a răspuns:

Pai daca intra in casa noaptea nu e de inteles ce fac?
O fi vreo tarfulita de asta care ii place sa flirteze cu alti baieti dar doar pentru amuzamentul propriu, sunt destule care fac asa.

| cristimihailov a răspuns:

Boss,

Povestea ta imi aduce aminte de un film asiatic in care niste asiatici treceau cu elicopterul deasupra unei insule pe care scria HELP.

Au vazut si au crezut ca este un fel de loc de rugaciune, asa ca au evitat insula.

De ce? Pentru ca nu cunosteau engleza...

La fel si tu, daca vrei sa aflii ceva, mergi si intreaba.