| Elena_Cristina_2000 a întrebat:

Poate suna ciudat următoarea întrebare dar pentru cei ce cred în farmece si chestii de genul.

Logodnicul meu mănâncă orice gătesc și spune ca e gustoasă chiar dacă nu e si nu minte pentru ca mănâncă cu pofta chiar am gătit aiurea intenționat si tot mănâncă. Am fost și la mama lui sa o rog sa îl întrebe si a zis ca e gustoasă. CE SE ÎNTÂMPLĂ?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate e genu de persoană care mănâncă orice pentru că îl interesează doar să mănânce nu și ce, genu de persoane care mănâncă doar să trăiască și nu pun accent pe gust. Ori vine foarte obosit și înfometat și ar mânca orice de foame?

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa te bucuri ca se sacrifica sa manace tot ce-i pui pe masa, ca respect si dragoste pentru tine.
Lasa prostiile cu farmecele ca nu alea nu exita.
Ia-ai facut tu farmece sa manace tot sis a fie multumit?
daca nu, atunci nu mai pomenii nimanui de farmece, ca s-ar putea sa auda si omul asta, care se straduieste sa manance tot ce-i pui in fata.

| Freya1 a răspuns:

Ce treaba are respectul cu farmecele?
Poate omul pur si simplu te iubeste si iti apreciază munca.Sau poate nu a avut o viață prea usoara acasa si a mâncat mâncare mai rea de atat.
Cred ca nu ar trebui să te mai gândești la asta si sa ii gătești cum trebuie cina.

| anonimg a răspuns:

Asta înseamnă că te iubește. Farmecul tău l-a vrăjit. Și tu vrei să-l scapi de acest farmec!?

| siriusblack98 a răspuns:

Poate omul apreciaza foarte mult efortul depus pentru a pregati acea mancare. Sau poate vine mereu nemancat de la lucru si orice este comestibil i se pare gustos. Sau poate are niste gusturi mai diferite la mancare iar tu reusesti chiar si fara sa vrei sa le satisfaci.

| Legion7X a răspuns:

Pentru că este un tip nepretențios 1 sau 2 nu vrea să te facă să te simți într-un anumit fel, posibil descurajată. Dacă l-ai întrebat mereu cu este mâncarea, psihologia a fost exact invers, probabil ca o notă pozitivă și mulțumitoare pentru tine. De cât timp sunteți împreună?

| zilog a răspuns:

Făi o mâncare nasoală de exemplu fă o ciulama dar în loc de făină folosește praf dinăla pentru șarlotă praf pentru budincă
dar fă ciulamaua cu pui piper sare smântnă ce se pune normal la o ciulama

dar in loc de făină pune chestia asta
https://www.google.com/......ps?/imgres

inafară de asta de când o faci de când o pui la făcut stoarce usturoi la greu in ea
pentru că usturoiul încins prăjit miroase a cauciuc de mașină a ferodouri încinse

Atunci dacă tot spune că ii place mâncarea dă-i papucii și ia-mă pe mine în locul lui de bărbat!

pentru că el cine știe ce interese ascunse are!

| Adrian5575 a răspuns:

Nu are treaba cu farmecele. Nu e nimic rau in ce face. Apreciaza munca si efortul depus de sotia sa pentru a-i pregatii lui masa. Asta trebuie sa te motiveze sa gatesti din ce in ce mai bine pentru el, pentru ca el chiar te apreciaza. Lasa povestile cu farmecele de o parte si bucura-te de mesele pe care le ai cu sotul tau.

| Green66 a răspuns:

Dacă mănâncă nu e bine, dacă nu mânca iar nu era bine... Oricum ai da-o nu e binestraight face