| AbelyBodolandy a întrebat:

Salutare prieteni.
M-am mutat de aproximativ 1an în Botoșani.
Nu prea am prieteni sau amici datorită faptului că nu sunt o persoana sociabila.
Este o fată la mine in bloc mă salută îmi face cu mâna cred că vrea să fim prieteni.
Are un cerc de prieteni cu care sta în fața blocului meu când ies acei prieteni ai ei încep să devină"toxici".
Eu cred că este genul de fată care se schimbă după anturaj.
Când mă întâlnesc cu ea in scara blocului sau chiar în cartier mă salută, îmi pune întrebări dar eu tot o ignor.
Sincer îmi este frică să reacționez.
Ieri stăteam pe telefon pe o bancă în parc, ea vine la mine și începe din nou cu întrebările.
Eu o ignor încă o dată.
După aia face o față atât de tristă încât îmi venea să o iau în brațe.
Eu nu sunt sentimental sau milos.
Dar pur și simplu mi se rupea inima.
După aia îmi spune:"Nu o să mă las până nu te fac să vorbești cu mine poate chiar să fim prieteni."
După aia pleacă.
Credeți că ar trebui să mă apropii de ea?
Poate chiar să încerc să fim prieteni.
Când îmi plimb câinele ea vine mereu și îl mângâie.
Câinele meu o adoră.
Chit că e un câine foarte rău când se apropie ea se transformă în miel.
Îmi este frică.
Dacă o să mă apropii de ea și ea o să mă facă să sufăr sau datorită faptului că sunt foarte insensibil o să o fac eu?
Precizez că amândoi avem 17 ani.
Ce credeți că ar trebui să fac?
Eu nu aș vrea să risc chiar dacă este foarte drăguță.
Și pare o fată bună.

Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Dragul meu, este foarte clar că te place. Nu știu ce complex interior te face să-ți fie teamă, dar e posibil din cauza asta să treci pe lângă prima dragoste, aceea care nu se uită niciodată. E adevărat, aceasta se termină de multe ori cu suferință, dar este în același timp un pas către maturitatea sentimentală. Mulți dintre cei care au sărit această etapă, voit sau nu, au avut probleme mai târziu în căsnicie. Răspunsul e simplu - nu poți recunoaște și deosebi, la maturitate, o dragoste adevărată față de o simplă atracție fizică dacă nu ai trecut deja prin focurile dragostei adolescentine. Iar din această cauză multe cupluri deja căsătorite se trezesc în derivă după ce trece pasiunea inițială.
Sfatul meu este să-ți asumi riscuri, și acum și mai târziu. Viața trebuie luată în piept, cu capul sus, mai ales că ești deja un bărbat în devenire. Da, uneori vei suferi, dar experiențele de viață, fericite sau nefericite, îți vor modela caracterul și vor face din tine bărbatul de mai târziu.
Dacă ea te place și ți se pare că e fată de treabă, dacă te atrage, dacă îți place să petreceți timpul împreună - fă pasul pe care cu siguranță ea îl așteaptă.
Succes!

| AbelyBodolandy explică (pentru adryang78):

Îți mulțumesc mult.
Problema este că eu nu știu dacă o plac.
Când se apropie de mine mi se întoarce stomacul pe dos.
Îmi transpiră palmele, și îmi vine să mă ascund.
Dacă datorită anturajului ei doar vrea să mă păcălească.
Să mă facă de râs ca daca o sa pun prea mult suflet.
Eu nu am mai avut o relație și nu știu ce ar trebui să fac.
Sau ce înseamnă să fac primul pas.

| adryang78 a răspuns (pentru AbelyBodolandy):

Ei, păi din ce spui tu e clar că-ți place. laughing
Astea sunt simptomele timidității excesive, explicabilă dacă n-ai mai avut nicio relație până acum. happy
Asumă-ți riscurile! Oricare ar fi ele, nu poți trăi ca struțul, cu capul băgat în nisip. Să punem răul în față, să zicem că vrea să te păcălească. În ce fel? Să-și bată joc de tine? De ce? Crede-mă, îți spun din experiență, fetele/femeile nu depun atâta efort pentru asta. Au la îndemână 1001 de metode ca să te facă să te simți prost. Deci nu cred că asta vrea, nu s-ar strădui atât să se apropie de tine.
Hai să zicem prin absurd că asta vrea, să te facă te râs în fața anturajului ei. Așa, și? Îți pasă de părerea lor? Repet, nu cred că asta vrea, fiindcă în primul rând ea s-ar umili, iar fetele sunt foarte mândre.
Cât despre primul pas, deja l-a făcut ea. Toate "invitațiile" acelea mascate au fost inițiativele ei. Ți-a oferit "n" ocazii de care să profiți, așa că primul pas, în acest context, înseamnă doar să o iei de mână. Restul va decurge de la sine. Și vei scăpa și de timiditate. happy

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ce prostut esti, o fata draguta se baga in seama cu tine si tu o ignori.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești de sex bărbătesc, sau mimoza pudica, pe care dacă o atingi, își închide frunzele, afectată? Dacă mângâierea ei îl impresionează și pe câine. ce aștepți? Să venim să te susținem cu galerie, ca la fotbal?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fi tont. Ia si misca-te, ca lumea nu sta in loc pentru tine. O sa iti para rau mai tirziu.