La varsta aia și cu dorința mare sexuala numai contează câteva kg în plus, sa nu visezi nunta și copii, încă e vremea sa experimentezi sexul și el la fel
Ce fel de indragosteala este aia, daca nici pana azi nu v-ati vazut pe realm fata in fata?
Voi nu v-ati vazut nici macar online, odata ce el nu stie cum arati in realitate. Stii ca nu exista dragoste prin corespondenta, nu? Aceea este doar imaginara, inventata, dar nu reala.
In cazul actual si-as recomanda sa tai din joaca pe computer si sa te preocupe sanatatea si kilogramele pe care le ai, ca vine vremea sa-ti gasesti un barbat, sa te indragostesti, apoi sa te casatoresti, nu sa stai pe computer ca copilasii si adolescentii la 21-22 de ani.
Nu draga mea, nu te-ai indragostit de el, ci de o imagine creata de online. Nu poti cunoaste o persoana decat fata in fata, restul este can-can
Nu stiu cati ani ai, dar uite o idee: ori te confrunti cu realitatea si rezolvi totul pe loc, ori iti irosesti mult timp si multa energie incercand sa mentii o iluzie.
Ai grija insa, cum tu poti schima anumite lucruri despre identitatea ta, oricine poate face asta. Ia masuri sa te asiguri ca este cine zice că este.
O idee buna este sa nu va intalniti singuri, nicidecum noaptea, niciodată in spatii private/intime ci publice/expuse.
Dacă acu 4 ani erai mică, nu știu de ce am impresia că nu ai mai mult de 12 ani .
Ramai la jocuri, lasă 'relatii online', cine știe ce lbar sau pedo se ascunde în spatele monitorului.
anonim_4396 întreabă: