| SandorIonuk a întrebat:

Salutare.
Stiu ca ce vreau sa va intreb e ceva tipic lumesc deja ne-am obisnuit.
Am avut o relatie cu o fata de 4 ani totul minunat am vrut sa ne casatorim. Ea s-a dus in strainatate si nici dupa doua saptamani ne-am certat si ne-am despartit.
Eu am cautat-o ea nu a vrut nici sa auda de mine nu a vrut nici in ruptul capului sa ma ierte ca am certat-o.
Bun. Eram despartiti doua luni in timpul îsta ea se tragea cu altul acolo isi facea de cap si de mine nici sa nu auda.
Inainte sa vina acasa in Ro a inceput sa ma caute mi-a spus totul ca s-a culcat cu altul numa sa o iert ca se simte vinovata fata de mine.
Intr-un fel nu voiam sa o primesc inapoi se ruga de mine plangea la fiecare ocazie se ruga de la cer si pana la pamanat de mine numa sa fie bine ca regreta nespus de rau ca a dat cu piciorul asa in relatia noastra si ca acum si-a invatat lectia si a venit pregatita ca asa ceva no sa se mai repete niciodata si sa ma piarda dintr-o prostie orice ar fi ea no sa faca asa ceva niciodata.
Bun. Cam o luna certuri o tachinam dar îi ziceam sa ma inteleaga ca imi este greu ca totul o sa fie bine ca am o perioada pana nu uit chestia asta si ea imi era alaturi.
Dupa deja a inceput sa imi treaca am inceput iarasi sa fiu tandru cu ea ca inainte iubaret cam tot ce ei îi placea cam asta mi-a cerut ea sa fiu ca inainte si dupa totul o sa fie bine intre noi.
Dupa numa brusc se schimba fata de mine si incepe sa fie rece si imi spune ca s-a distantat fata de mine ca m-am comportat urat cu ea si ca a plans prea mult si i-a pus capac si nu mai vrea nimic vrea sa fie singura sa o las in pace.
Nu stiu ce sa mai cred ce probleme are fata asta la mansarda si plus i-am acordat o a doua sansa.
Cine a trecut prin asa ceva?

13 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

O greșeală este atunci când la nervi spui o tâmpenie, nu când pleci și te destrăbălezi 2 luni în străinătate. Ai fost naiv să o accepți înapoi după acea fază, era clar de atunci că fetei îi place diversitatea.

| SandorIonuk explică (pentru Frank51):

Eu nu am vrut sa o accept înapoi nici in ruptul capului se tinea dupa mine se ruga plangea facea un circ ca se omoara si multe chestii.
A zis ca dupa greseala aia si-a dat seama ca eu sunt alesul ei si ca nu vrea sa ma piarda niciodata si acum uite acum face exact ca si prima data imi intoarce spatele!

| LordCristobal a răspuns:

In mod clar fata e dusa cu pluta, desparte-te de ea si cauta-ti o fata cu care sa rezonezi mai bine.
Si altadata sa nu mai ierti pe cineva care ti-a gresit intr-un mod foarte urat.

| SandorIonuk explică (pentru LordCristobal):

Am iertat-o pentru ca a venit cu o siguranta foarte mare cu o schimbare enorm de mare dar pana la urma urmei si-a aratat din nou adevarata față.
Nu stiu de ce nu m-a lasat din prima în pace!

| blackann a răspuns:

Da, las-o in pace, next.

| 1997onur a răspuns:

Dacă iubești cu Adevărată da cu Adevărată nu înșeli. Nu exista asa ceva cand iubești cu Adevărată da cu Adevărată nu ai cum sa înșeli nu ai cum sa înlocuiești nu ai cum sa uiți si in niciun caz sa înșeli.

Oamenii care fac asta o dată nu se vor opri niciodată este de ajuns sa înșele o dată apoi vor urma si alti si altele este valabil si la bărbați și femei oamenii care înșală ăștia nu sunt de încredere adevărata nu ai cum sa faci familie niciodată cu asa oamenii ei mereu vor căutau alți bărbați și altele femei pentru plăcerile lor... vor fi la orice pas de înșelat asa oamenii vor căut ocazie la orice pas si nu vor refuza nicio ocazie de înșelat o dată ce a înșelat nu se va opri niciodată o va face toata viata este in viata lor asa ceva este in sângele lor înșelatul cu asta se hrănesc și trăiesc așa... cu asa oamenii nu poti avea o familie normală și o viata normală vor fi la orice pas de înșelat.

| Daz01 a răspuns:

Este mai mult ca evident că pentru ea nu reprezinți nimic. La tine s-a întors DOAR când a realizat că ăla nu voia nimic serios cu ea. Femeia asta nu este pentru tine și nu faci altceva decât să-ți pierzi timpul.

| SandorIonuk explică (pentru Daz01):

Poate o fi si asta.
Nu inteleg de ce era asa disperata dupa mine si imi zicea daca ma vede cu o alta femeie isi ia viata. Nu stiu ce a vrut pana la urma ce circ vroia sa faca m-a bagat si pe mine în ceata!

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Eu am trecut prin ceva asemanator. Nu ii placea iubitului meu cand il certam. Si cand ii faceam chestia asta statea sa imi dea lectura ore in sir. Asa ca n-am putut sa mai suport si i-am dat papucii. Poate iubita sau fosta ta iubita are probleme la cutiuţă, sau sa profite de tine si sa te manipuleze pe degetul ei mic (wrap you around her little finger- in engleza). Nu mai lua nicio legatura cu ea, te ia de bun, e o şarlatană şi jumătate. Tu meriti pe cineva mai buna de atat. Eu amm fost cateodata respinsa si judecata de propria mea familie, in afara de un singur unchi care mi-a inseninat toata seara si noaptea.

| blackann a răspuns (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Cum iti insenina unchiul tau noptile, Andreea?

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns (pentru blackann):

In noaptea asta m-a sunat. El e in America, ba frate cum isi face lumea iluzii, n-am trait niciodata cu el.

| blackann a răspuns (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Eu nu imi fac iluzii in privinta voastra niciodata rolling on the floor nu-mi pasa.

Dar invata sa te exprimi.

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns (pentru blackann):

Ma rog. big grin